7-es Rosegold szám fólia lufi
  • 7-es Rosegold szám fólia lufi

7-es Rosegold szám fólia lufi 35 cm

Ez a rosegold 7-es szám formájú fólia lufi szinte minden csajos, lányos típusú parti dekorációban megjelenik. Legyen szó hetedik születésnapról, 17 vagy 70. születésnapról, kerek évfordulóról vagy az óév búcsúztatásának szilveszteri partijáról. Mindegyik parti legstílusosabb kelléke ez a rosegold színű szám formájú lufi. Hol is tudod használni ezt a rosegold 7-es szám formájú lufit? Egy fali dekorációban, születésnapi virágcsokorba tűzve vagy asztali díszként kiegészítve lufikkal. Egy elegáns esküvőn az asztalok sorszámozásához is nélkülözhetetlen. Ezzel a 7-es ezüst szám fólia lufival különleges hatást fogsz elérni egy kerek születésnapon vagy évfordulón. Már csak a hozzáillő számot vagy számokat kell megtalálnod hozzá. :)

oFB10M-7-019R
650 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Lufi Fújó Pumpa (Kétirányú )

Ár 2 190 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 35 cm. 

Anyaga: fólia.

Lufi fújó pumpa segítségével tudod felfújni a lufit.

Legyen csillámló hatású a parti hangulata ezzel a rosegold 7-es szám formájú levegővel tölthető fólia lufival. Legyen szó egy 7, 17 vagy 70. születésnapról, évfordulóról vagy egy szilveszteri partiról ez a 7-es rosegold szám fólia lufi szerepelni fog a dekorációban.

Ez még talán érdekelhet