7-es Arany szám fólia lufi
  • 7-es Arany szám fólia lufi

7-es Arany szám fólia lufi 35 cm

Ez az arany 7-es szám formájú fólia lufi szinte minden típusú parti dekorációban megjelenik. Legyen szó hetedik születésnapról, 17 vagy 70. születésnapról, kerek évfordulóról vagy az óév búcsúztatásának szilveszteri partijáról. Mindegyik parti legstílusosabb kelléke ez az arany színű szám formájú lufi. Hol is tudod használni ezt az arany 7-es szám formájú lufit? Egy fali dekorációban, születésnapi virágcsokorba tűzve vagy asztali díszként kiegészítve lufikkal. Egy elegáns esküvőn az asztalok sorszámozásához is nélkülözhetetlen. Ezzel a 7-es arany szám fólia lufival különleges hatást fogsz elérni egy kerek születésnapon vagy évfordulón. Már csak a hozzáillő számot vagy számokat kell megtalálnod hozzá. :)

oFB10M-7-019
650 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Lufi Fújó Pumpa (Kétirányú )

Ár 2 190 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 35 cm. 

Anyaga: fólia.

Lufi fújó pumpa segítségével tudod felfújni a lufit.

Legyen aranyló hatású a parti hangulata ezzel az arany 7-es szám formájú levegővel tölthető fólia lufival. Legyen szó egy 7, 17 vagy 70. születésnapról, évfordulóról vagy egy szilveszteri partiról ez a 7-es arany szám fólia lufi szerepelni fog a dekorációban.

Ez még talán érdekelhet