• Új
1-es Rosegold szám fólia lufi
  • 1-es Rosegold szám fólia lufi

1-es Rosegold szám fólia lufi 35 cm


Ez a rosegold 1-es szám formájú fólia lufi szinte minden csajos, lányos parti dekorációban megjelenik. Legyen szó első születésnapról, 10, 11, 14, 16, 18 vagy 21. születésnapról, kerek évfordulóról vagy az óév búcsúztatásának szilveszteri partijáról. Mindegyik parti legstílusosabb kelléke ez a rózsaarany színű szám formájú lufi. Hol is tudod használni ezt a rosegold 1-es szám formájú lufit? Egy fali dekorációban, születésnapi virágcsokorba tűzve vagy asztali díszként kiegészítve lufikkal. Ezzel az 1-es rosegold szám fólia lufival különleges hatást fogsz elérni egy kerek születésnapon vagy évfordulón. Már csak a hozzáillő számot vagy számokat kell megtalálnod hozzá. :)

590 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

oFB10M-1-019R

Mérete: 35 cm. 

Anyaga: fólia.

Lufi fújó pumpa segítségével tudod felfújni a lufit.

Tedd varázslatossá a parti hangulatát ezzel a rosegold 1-es szám formájú levegővel tölthető fólia lufival. Legyen szó egy 10, 11, 14, 16, 18 vagy 21. születésnapról, évfordulóról vagy egy szilveszteri partiról ez a 1-es rosegold szám fólia lufi szerepelni fog a dekorációban.

oFB10M-1-019R

Ez még talán érdekelhet

16 hasonló termék: