0-ás Rosegold szám fólia lufi
  • 0-ás Rosegold szám fólia lufi

0-ás Rosegold szám fólia lufi 35 cm

Ez a rosegold vagyis rózsaarany 0-ás szám formájú fólia lufi szinte minden csajos, lányos parti dekorációban megjelenik. Legyen szó egy kerek születésnapról, kerek évfordulóról vagy az óév búcsúztatásának szilveszteri partijáról. Mindegyik parti legstílusosabb kelléke ez a rosegold színű szám formájú lufi. Hol is tudod használni ezt a ragyogó rosegold 0-ás szám formájú lufit? Egy fali dekorációban, születésnapi virágcsokorba tűzve vagy asztali díszként kiegészítve lufikkal. Ezzel a 0-ás ezüst szám fólia lufival különleges hatást fogsz elérni egy kerek születésnapon vagy évfordulón. Már csak a hozzáillő számot vagy számokat kell megtalálnod hozzá. :)

oFB10M-0-019R
650 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Lufi Fújó Pumpa (Kétirányú )

Ár 2 190 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 35 cm. 

Anyaga: fólia.

Lufi fújó pumpa segítségével tudod felfújni a lufit.

Tedd varázslatossá a parti hangulatát ezzel a rosegold 0-ás szám formájú levegővel tölthető fólia lufival. Legyen szó egy kerek születésnapról, évfordulóról vagy egy szilveszteri partiról ez a 0-ás rosegold szám fólia lufi szerepelni fog a dekorációban.

Ez még talán érdekelhet