• Új
3-as szám formájú arany lufi 72 cm
  • 3-as szám formájú arany lufi 72 cm

Arany 3-as szám formájú héliumos fólia lufi - 72 cm

Születésnapra vagy évfordulóra válaszd ezt a nagyméretű, szám formájú lufit. Ez az arany színű 3-as számos héliumos fólia lufi csak egy a sok közül, mert 0-9-ig minden szám megtalálható a kínálatban. Így nemcsak kerek születésnapra vagy évfordulóra tudsz ezzel az arany számos lufival kedveskedni, hiszen bármilyen számkombináció kirakható belőle, legyen az akár több számjegyű is. Hatalmas méretének köszönhetően - 72 cm magas - igazán látványos dekoráció vagy ajándék, amivel az ünnepi helyszínt díszítheted vagy az ünnepeltet lepheted meg vele. Jó ha tudod, hogy ha megrendeled, héliummal fújva kapod meg ezt az arany hármas számos lufit, és már a héliumot is tartalmazza a feltüntetett ár. Lepd meg a szülinapost ezzel a hatalmas, szám formájú lufival.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

oFB230S-3-019J
4 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Arany Bojtos Léggömbsúly

Ár 890 Ft

Fekete bojtos léggömbsúly

Ár 890 Ft

Arany színű, csillag formájú lufi nehezék

Ár 990 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 72 cm

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. 
Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a nagyméretű 3-as arany szám formájú héliumos fólia lufi tökéletes arra, hogy a kívánt számot kirakd belőle, legyen az az ünnepelt életkora vagy akár egy évforduló. Mert egy ilyen fontos eseményt méltó módon kell megünnepelni, és akár ajándékba adod ezt a nagy számos fólia lufit, akár dekorálni fogsz vele, mindenképpen sikert fogsz aratni. Ha pedig léggömbsúlyt is választasz hozzá, akkor nemcsak hogy biztonságban tudhatod a héliumos lufidat, de még esztétikusabb és mutatósabb lesz a végeredmény.

Ez még talán érdekelhet