Vágtató ló formájú héliumos fólia lufi
  • Vágtató ló formájú héliumos fólia lufi

Galloping Horse - Lovas Super Shape Fólia Lufi

Ez a barna színű lovacska szabadon vágtat a gazdája felé. Kit szeretnél meglepni egy ilyen barna vágtató ló formájú héliumos fólia lufival? A ló az ember legjobb barátja, tartja a mondás és sok esetben igaz is. A vágtázó lovak látványa lenyűgöző, a szabadság érzését mutatja. A lovaglás az egyik legcsodálatosabb sport. Te már kipróbáltad magad a nyeregben? Vagy gyermeked szereti a lovakat esetleg jár lovagolni? Ha egy meglepetés partit tervezel számára akkor a parti témája szóljon a lovakról. Minden lovas lány, fiú álma egy barna vágtató ló formájú héliumos fólia lufi. Ez a barna ló formájú héliumos lufi lehet ajándék és lehet a lovas parti dekorációjának kiegészítője. A barna ló lufi kis gazdája hetekig örömködhet a szobájában lévő lufinak. Csak vigyáznia kell rá hisz a barna lovacska héliummal töltve, jóllakottan érkezik hozzá, így az etetéséről nem kell gondoskodnia. Kedveskedj ezzel a lovas parti héliumos lufival akár szülinapra, névnapra vagy csak úgy örömszerzésből. A teljes lovas partihoz szükséged lesz további lovas termékekre mint lovas tányérra, pohárra, szalvétára, és a lovas dekorációkról se feledkezzél meg. Így lesz a lovas parti dekorációja nagyon látványos.

Ez a termék 400 Ft extra szállítási díjjal rendelhető

n3954301
5 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 101 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. 
Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Aki szereti a lovakat esetleg lovagol annak nagy örömet szerezhetsz születésnapjára, névnapjára vagy csak úgy ezzel a barna vágtató ló formájú héliumos fólia lufival.