• Új
Cica formájú héliumos fólia lufi
  • Cica formájú héliumos fólia lufi

Cica Formájú Héliumos Fólia Lufi

Milyen ajándékkal lephetnél meg egy cica rajongót? Mindenképpen olyannal ami cicás vagy cica formájú. Kedveskedj ezzel a cica formájú fólia lufival akár szülinapra, névnapra, vagy csak úgy örömszerzésből. Ez a szürke cuki macskás lufi nagyméretű, 69 cm-es fólia anyagú. A cica formájú lufi egy olyan házikedvenc akinek az etetésével nem kell bajlódnod, hiszen a pocakja héliummal töltött. Nagyon tartós akár 2-3 hétig is lebegni fog az ünnepelt otthonában ha állandó szobahőmérsékleten és a szúrós tárgyaktól távol tartod. A cicás lufihoz célszerű választanod egy lufisúlyt ami nélkülözhetetlen kiegészítője a héliumos léggömbnek. Megtartja a héliumos lufit, nem engedi, hogy felszálljon a magasba.

Ez a termék 600 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

f28585
5 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 49 cm x 69 cm.

Anyaga: fólia.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. 
Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Ez a fólia lufi héliummal feltöltve érkezik hozzád egy színben hozzá passzoló szalagra kötve. Ez a fajta lufi fokozatosan ereszt a térfogatából, pár nap, közel egy hét elteltével már kicsit puhább lesz, de akár 2-3 hétig lebegni fog. A lufi önzáró szeleppel van ellátva, így ennek köszönhetően akár újra fújható. Kérlek, hogy tartsd a lufit szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.