Nagypapa leszek babaváró kislány kitűző
  • Nagypapa leszek babaváró kislány kitűző

Nagypapa Leszek Babaváró Szalagos Kitűző KISLÁNY - világoskék szalaggal

Hogy milyen alkalmak, lehetőségek vannak ennek a "Nagypapa leszek" feliratos világoskék szalagos kitűzőnek a használatára? A születendő kisbaba kislány. Egyrészt a leendő nagypapa saját magát is meglepheti vele, hogy ezt viselve tudassa a nagyvilággal, milyen csodás szerep vár rá hamarosan. A babaváró bulin is büszkén viselheti, hogy mindenki jól láthassa, ki lesz az új családtag boldog nagypapája. Vagy akár a leendő szülők is meglephetik a nagypapákat egy ilyen szalagos babaváró kitűzővel, akár ezzel a kedves ajándékkal tudatva velük a nagy hírt. Add át neki vagy tűzd a ruhájára, és gratulálj neki, hogy hamarosan nagypapa lesz. Ez egy igazán kedves ajándék lesz neki, amit emlékbe is eltehet, és mindig az a csodás pillanat fog róla eszébe jutni, amikor megtudta, hogy hamarosan unokája születik.

pdkituzo042
1 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fém és szatén szalag.

A kitűző mérete: 16 cm x 9 cm.

A kitűző közepén található korong mérete: 5,8 cm.

Ha babavárót szervezel, akkor számos babaváró parti kellékre is szükséged lesz. De ne felejts el olyan dolgokat is beszerezni, amivel a leendő szülőket és nagyszülőket lepheted meg. Néhány apróság, ami az alkalomhoz illik, mint például ez a "Nagypapa leszek!" világoskék szalagos babaváró kitűző, ami egy kedves és figyelmes ajándék a leendő nagypapa számára. De akár saját magadat is meglepheted vele, ha te vagy az a bizonyos nagypapa, és akár ennek a kitűzőnek a segítségével tudathatod a nagyvilággal, hogy milyen szerep vár hamarosan rád.