• Új
Rózsaszín kerek konfettis Girl or Boy? konfetti ágyú
  • Rózsaszín kerek konfettis Girl or Boy? konfetti ágyú

Boy or Girl? rózsaszín konfetti ágyú babaváró partira - 40 cm

Ez a rózsaszín kerek konfettivel töltött konfetti ágyú egy babaváró, babaszületés partiján nélkülözhetetlen a hangulat fokozására. Emlékezetes és felejthetetlen élmény amikor használod a konfetti ágyút. Egy babaváró bulin izgalmas, hogy nem látható, hogy milyen színű konfettiket rejt az ágyú. A csomagolás alján lévő Girl felirat jelzi, hogy rózsaszín konfettiket tartalmaz, a feliratot könnyedén egy matricával elrejtheted. A 40 cm nagyságú konfetti ágyú használata egyszerű, a hengert jobbra a nyíl irányában kell elfordítani. Amikor elfordítod a nyíl irányában a hengert, a rózsaszín kerek papír konfettik felrepülnek majd a magasba. Beltéren és kültéren is használhatod a konfetti ágyút. Garantáltan mindenki szája tátva marad a rózsaszín konfetti eső láttán és a hanghatás sem elhanyagolható. Emlékezetessé teszi egy babaváró, babaszületés partiját!

pa144251
2 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 40 cm, 5 cm az átmérője.

Töltet: kék színű kerek konfettik.

Az ár 1 db konfetti ágyúra vonatkozik!

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva, rózsaszín kerek konfettiket lövell ki. Beltéri és kültéri használatra is javasolt.