Ezüst tiara kövekkel és rózsaszín toll dísszel
  • Ezüst tiara kövekkel és rózsaszín toll dísszel
  • Ezüst tiara kövekkel és rózsaszín toll dísszel

Ezüst színű tiara kövekkel és rózsaszín toll díszítéssel

Ezzel a kövekkel és rózsaszín tollakkal díszített tiarát viselve, igazi hercegnőnek érezheti magát a viselője. Legyen szó egy lánybúcsú partyról vagy egy farsangon hercegnő jelmez kiegészítőről. Lepd meg vele a menyasszonyt a lánybúcsún, ajándékozd meg egy különleges ajándékkal. Viselje a menyasszony a lánybúcsú partin ezt a csodaszép, rózsaszín tollas díszítésű tiarát. Az utolsó szingli estén csak úgy csillogni-villogni fog, kitűnik a tömegből. Mindenki tudni fogja, hogy ő a leendő feleség és épp a lánybúcsú partija van folyamatban. Igazi hercegnőnek érezheti magát a gyönyörű tiarával a fején. A tiara különlegessége, hogy apró strassz és rózsaszín szív formájú kövekkel van kirakva és rendkívül elegáns. És nemcsak a lánybúcsún viselheti ezt a tiarát a menyasszony, hanem egy farsangon vagy beöltözős partin nélkülözhetetlen hercegnő jelmez kiegészítő a tiara. Garantáltan minden szempár rá szegül a köves, rózsaszín tollas tiara csillogására és viselőjére.

j181055
1 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: műanyag és strassz kövek.

Mérete: 9 cm magas, a korona rész kb 20 cm, a tiara széle fésűs megoldású.

Unisex, felnőtt méret.

A csomag 1 darab tiarát tartalmaz!

Csodaszép, különleges ezüst tiara, köves és rózsaszín tollas dísszel. Melyet a menyasszony a lánybúcsú partiján viselhet, hogy igazi hercegnőnek érezhesse magát a felejthetetlen utolsó szingli estén. Ez az apró strasszokkal és pink szívekkel kirakott tiara igazi különlegesség, ezért aki viseli, ő is különlegesnek érezheti magát. Akár ajándékba adod a menyasszonynak, akár saját magadat leped meg vele, nagy örömet szerzel majd vele. Könnyen viselhető, rögzítése egyszerű, a műanyag pántja idomul a fej formájához. Egy farsangi beöltözős buliban a hercegnő fejéről nem hiányozhat a tiara, ami nélkülözhetetlen jelmez kellék.