Arany lánybúcsú fejdísz Bride felirattal
  • Arany lánybúcsú fejdísz Bride felirattal

Arany színű lánybúcsú fejdísz "Bride" felirattal

Egy lánybúcsú partin mi különbözteti meg a lányokat, ki a menyasszony vagyis a "Bride"? A lánybúcsú parti szervezésekor hagyománya van a menyasszonyt megajándékozni pár trendi, vicces akár pikáns ajándékkal is. A lánybúcsún általában koronát, vállszalagot, kitűzőt vagy valamilyen megkülönböztető parti kiegészítőt visel az ara. Ezt a "Bride" feliratos arany fejdíszt csak és kizárólag a menyasszony viselheti ezen a különleges alkalmon. Az utolsó szingli estén a menyasszonyt az esküvő előtt barátnői meglepik egy emlékezetes partival. A bulira lehet meglepetéssel készülni ajándék, feladatok és pikáns játékok formájában. Ajándékozd meg a leendő feleséget ezzel az arany bride fejdísszel, utalva arra, hogy nemsokára bekötik a fejét, férjhez megy. A bride feliratos fejpánt egyszerű de mégis elegáns hatású. Népszerű parti kellék egy lánybúcsú bulin. Kiegészítheted a menyasszony öltözékét lánybúcsús vállszalaggal és kitűzővel. Természetesen a parti dekorációjáról se feledkezzél meg. Úgy lesz felejthetetlen a parti ha beszerzel Bride to be feliratos asztaldekorációkat és a lánybúcsús héliumos lufikról sem feledkezel meg!

pa511385
2 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fém

Mérete: 19 cm magas, rugalmas. 

A Bride felirat 9 cm x 5 cm.

Egy lánybúcsú partin azonnal szembetűnő lesz, hogy ki a menyasszony hiszen megkülönböztetésül visel valamilyen bride feliratos parti kelléket. Ezt a lánybúcsús fejdíszt csak és kizárólag a menyasszony viseli az utolsó szingli estén. A barátnők egy felejthetetlen bulit rendeznek a leendő feleségnek és természetesen vicces vagy hasznos ajándékkal is meglepik. Ilyen ez az arany Bride feliratos hajpánt ami jelzi, hogy a lánybúcsú partin ő a menyasszony, ő már elkelt. Messziről csillog az arany színe és felirata a lánybúcsús kiegészítőnek, garantáltan nem lesz észrevétlen a lánybúcsú partin fején a bride feliratos fejdísszel.