Lánybúcsú kitűző - Az év menyasszonya koktélpoharas szalagos kitűző pasztell pink szalaggal
  • Lánybúcsú kitűző - Az év menyasszonya koktélpoharas szalagos kitűző pasztell pink szalaggal

Lánybúcsú kitűző - Az év menyasszonya koktélpoharas szalagos kitűző pasztell pink szalaggal

lánybúcsú party egy igazán izgalmas esemény. Mind a menyasszonynak, mind a koszorúslányoknak és a többi meghívottnak sok izgalmat tartogat ez az este. Kicsit elveszíthetjük a fejünket, és nemcsak a menyasszony, hanem a csapat többi tagja is magára vehet ezt-azt, olyan kiegészítőket, amiket ugyan máskor nem, de ezen az estén helye van. Ilyen ez "Az év menyasszonya" feliratos rózsaszín szalagos kitűző koktélpoharas mintával, amivel meglepheted a menyasszonyt. Ő pedig biztosan örömmel és büszkén fogja viselni a lánybúcsú estéjén ezt a kitűzőt, és így mindenki számára egyértelmű lesz, hogy ki a főszereplője az estének. Ez a lánybúcsús kitűző egyben feltűnő, de mégis elegáns lánybúcsús kellék, így biztosan illeni fog a menyasszony ruhájához, amit a partin viselni fog.

pdkituzo016
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fém és szatén szalag.

A kitűző mérete: 16 cm x 9 cm.

A kitűző közepén található korong mérete: 5,8 cm.

Szerezd be a lánybúcsú party-ra ezt a különleges, mutatós és elegáns "Az év menyasszonya" feliratos, rózsaszín szalagos lánybúcsús kitűzőt koktélpoharas mintával a menyasszonynak. amit a ruhájára tűzhet, hogy mindenki lássa, ez a buli most róla szól. Viselje jól látható helyen, hogy mindig megtalálható legyen a tömegben az este folyamán. jól kombinálható más lánybúcsús kellékekkel is. És ez a kitűző lánybúcsúra akkor is jó választás, ha csak valami apróságot szeretnétek választani a menyasszonynak, amit a buli végén emlékbe is eltehet magának.