Rosegold rojtos party függöny
  • Rosegold rojtos party függöny

Rose Gold rojtos party függöny, 90 cm x 250 cm

Egy rose gold rojtos party függönnyel tökéletesen csillogó dekorációt varázsolhatsz gyorsan, könnyedén. Egy elegáns party helyszínének, évforduló megünneplésének, lánybúcsú partinak, Karácsony vagy Szilveszter partijának dekorációjának nélkülözhetetlen kiegészítője lehet ez az rose gold rojtos party függöny. A megterített ünnepi asztal mögötti falfelületre is teheted, kiegészítve rózsaarany, fehér vagy fekete dekorációkkal, akár lufikkal is. Egy rose gold színvilágú esküvőn a főasztal dekorációját még ünnepélyesebbé, csillogóbbá teszi a rózsaarany faldíszlet. Egyre népszerűbb szín a lánybúcsú parti dekorációjában is. Sokkal ragyogóbb, fénylő metál hatása van. Csak a fantáziád szab határt, hogy milyen alkalomra használod fel ezt az a rose gold fali díszt. A lényeg, hogy a rose gold szín már magában az elegáns, ünnepi hatást éri el bármilyen dekorációban is szerepeljen.

oCRT-019R
3 290 Ft

Egységár: 8 225 Ft / m

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fólia. 

Mérete: 90 cm széles x 250 cm hosszú.

Ezzel a rose gold rojtos party függöny dekorációval ünnepivé tehetsz bármilyen parti helyszínt. Használhatod egy elegáns, csajos születésnapon, évforduló ünneplésén, lánybúcsú partin vagy Karácsony, Szilveszter estéjén is.