Esküvői pénzgyűjtő doboz gyöngyház fehér színű
  • Esküvői pénzgyűjtő doboz gyöngyház fehér színű

Gyöngyház fehér esküvői pénzgyűjtő doboz

Eladó a menyasszony most ötszázért, szól a nóta a menyasszony vagy menyecske tánc közben. A kondér és fakanál ideje lejárt. Stílusos és elragadó lesz a menyasszonytáncnál a nászajándék gyűjtése ha ezt a gyöngyház fehér esküvői pénzgyűjtő dobozt használod. A legideálisabb ebbe gyűjteni a menyasszonyi táncra szánt pénzt és borítékokat. Az esküvő egyik fénypontja a menyasszonytánc, amikor is a menyasszony táncol a vendégekkel, ők pedig pénzt vagy ajándékot adnak a táncért cserébe. Az esküvői asztalon tökéletes dekorációként is szolgálhat a pénzgyűjtő doboz ha nem szeretnéd a hagyományt követni és a menyasszonytáncnál összegyűjteni a pénzt. Akár egy külön kis asztalra is helyezheted ezt a letisztult stílusú, csillogó hatású pénzgyűjtő dobozt. A násznép tudni fogja, hogy ott gyűjtitek a borítékokat, ajándékokat. A nászajándék pénz doboz tetején egy nyílás is található, amin könnyedén bele tudják dobni a vendégek a nászajándék borítékot. A gyöngyháuz fehér színe minden színvilágú esküvői dekorációhoz illik így válaszd bátran ezt a dobozt a nászajándékok gyűjtéséhez

oPUDTM8-079
5 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Méretei: 24 cm x 24 cm, 24 cm a magassága.

Anyaga: karton.

Az esküvőn gyűjtsd a nászajándékot ebbe a gyöngyház fehér esküvői pénzgyűjtő dobozba. A doboz visszafogott stílusú így bármilyen színvilágú esküvői dekorációhoz tökéletes választás lesz. Erős karton anyagból készült, az összehajtogatása egyszerű, csak a meghajtott részeknél kell behajtanod a gyöngyház fehér papír anyagot. A tetején található rés éppen akkora, hogy a borítékot és a pénzajándékot kényelmesen bele tudja tenni a násznép. A pénzgyűjtő doboz mérete megfelelő, kényelmesen elfér a kézben vagy az esküvőn egy kisebb asztalon. Az esküvő dekorációját ünnepivé teszi a csillogó hófehér, gyöngyház színe, csak úgy beragyogja az esküvő helyszínét.