Rózsaarany Mr. &Mrs. felirat - Rose Gold Levegős Fólia Lufi
  • Rózsaarany Mr. &Mrs. felirat - Rose Gold Levegős Fólia Lufi

Rózsaarany Mr&Mrs felirat - Rose Gold Levegős Fólia Lufi

Az esküvő nagy napján a dekorációnak tökéletesnek kell lennie. Legyen a dekoráció része ez a rózsaarany színű Mr. & Mrs. betű formájú esküvői füzér. Ezzel az elegáns hatású felirattal gyorsan és egyszerűen dekorálhatod az esküvő helyszínét. Látványos asztaldekoráció is lehet a Mr és Mrs és szív formájú rózsaarany betűkből. A rose gold színű Mr. & Mrs. levegős lufis dekorációt könnyedén elkészítheted a kétirányú lufi fújó pumpa segítségével. A betű formájú feliratot rögzítheted akár a főasztal mögötti falfelületre átlátszó ragasztó segítségével. A rose gold betűs lufis felirat csillámló, elegáns hatást kelt így a többi dekorációt is igazítsd a rose gold színhez. A még látványosabb dekorációhoz válassz további arany és rózsaarany színű parti lampiont, spirális dekorációt és a héliumos lufikról se feledkezzél meg, hogy a legemlékezetesebb legyen az esküvőtök az életetekben! :)

oFB30M-019R
1 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 88 cm hosszú x kb 22 cm nagyságú betűk.

Anyaga: fólia.

A csomagban 3 db lufis dekoráció, Mr, szív és Mrs felirat formájú fólia lufi található.

Egyszerű a lufis betű formájú esküvői Mr. & Mrs. felirat elkészítése kétirányú lufi fújó pumpa segítségével pár perc alatt elkészítheted. 

Ez az elegáns, rózsaarany színű Mr. & Mrs. lufis betűfüzér dekorációval dobd fel az esküvői parti helyszínét. A rose gold színű esküvői levegős fólia lufi felirat örömet fog okozni a menyasszonynak amikor meglátja ezt a csillogó dekorációt.