Esküvői lufi nehezék - ajándéktasak formájú - "Sok boldogságot!" felirattal
  • Esküvői lufi nehezék - ajándéktasak formájú - "Sok boldogságot!" felirattal

Sok Boldogságot! Szívek és Galambok Ezüst Esküvői Ajándéktasak Léggömbsúly - 120 gr

Az esküvői lufi nagyon elegáns dísze tud lenni a nagy napnak. Készülhet belőle padlódísz, csokorba kötve szintén díszítheti a padlót, a bejáratot, asztaldíszként is remekül mutat, és még sorolhatnánk a benne lévő számtalan lehetőséget. De akár ajándékba is vihetünk egy szép esküvői lufit vagy luficsokrot az ifjú párnak. Viszont annak érdekében, hogy a héliumos lufi ne repüljön el, lufi nehezékre kell kötnünk őket. És ha már erre van szükség, akkor legyen a lufisúly is alkalomhoz illő, esküvői mintájú. Ilyen ez az ajándéktasak formájú lufinehezék is, "Sok Boldogságot!" felirattal, elegáns kivitelben. 

mlg29065
890 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Méret: 7,5 cm x ,5 cm.

Súly: 120 gramm.

Alkalmas bármilyen méretű léggömbhöz, beleértve a nagy formalufikat, valamint akár egy nagyobb luficsokorhoz is.

Az esküvői lufi esetében is igaz az a szabály, hogy ha héliumos esküvői lufiról van szó, hogy ha nem akarjuk, hogy elrepüljön, akkor bizony lufisúlyra kell kötnünk őket. És ha már lufinehezék, akkor válasszunk a alkalomhoz illőt ebből is. Vannak kimondottan esküvői mintájú és témájú lufinehezékek, mint ez az ajándéktasak formájú lufisúly, "Sok Boldogságot"! felirattal. Így már bátran dekorálhatjuk a héliumos lufikkal az esküvői helyszínt.