• Új
Születésnapra Kék - Arany Parti Zászlófüzér
  • Születésnapra Kék - Arany Parti Zászlófüzér

Születésnapra Kék - Arany Parti Zászlófüzér


Babaváró partira, babaszületésre, keresztelőre, első születésnapra, kisfiú születésnapjának partijára szükséged lesz könnyen elkészíthető de annál látványosabb parti dekorációra. Szülinapi partit szervezel ahol a dekoráció fő színei a kék és az arany? Akkor ez a kék és arany zászlófüzér nem maradhat ki a dekorációból. Visszafogott színvilága miatt tökéletes bármilyen partira ahol kisfiú, fiú az ünnepelt. A szülinapi parti központi részén használd fel, hiszen különleges színei szinte vonzzák a tekintetet. A megterített asztal dekorációját is ünnepivé teheted a kék és arany zászlókkal. Válassz színben hozzáillő további dekorációt mint a kék legyezőt, spirális függő dekorációt, gömb parti lampiont valamint metál arany lufikat, asztaldekorációs kellékeket, legyen a te szülinapi bulid a legemlékezetesebb! A parti előtt csak fel kell fűznöd az arany szalagra a kék és arany zászlókat és készen is van a szülinapi zászlófüzér. És már indulhat is a partizás!

990 Ft

Egységár: 762 Ft / m

Adóval együtt
Mennyiség
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

oFLG7-011J

Mérete: 15 cm x 130 cm.

Anyaga: papír.

A csomagban 8 darab zászló található, mérete 12 cm széles és 15 cm hosszú.

Az arany szalag hossza 2 méter amire a zászlókat fűzheted.

Legyen szó babaváró partiról, babaszületésről, első születésnapról vagy kisfiú születésnapi partijáról. A parti dekorációjához nélkülözhetetlen ez a kék és arany színvilágú születésnapi parti zászlófüzér. Gyorsan, könnyedén látványos dekorációt készíthetsz!

Ez még talán érdekelhet

16 hasonló termék: