Esküvői kiegészítő fotózáshoz fotós pálcikák
  • Esküvői kiegészítő fotózáshoz fotós pálcikák

Esküvői fotózáshoz rosegold színű pálcás kiegészítő szett, 12 db-os

Örök emlék marad a fotóalbumban az esküvői fotózáson készített fényképek. Jó érzés tölti el az embert az emlékek felidézése a Nagy Napról. Nem szeretnél unalmas képeket lapozgatni az esküvői albumodban, ugye? Ezek az esküvői fotós pálcikák vidámságot hoznak, különlegessé teszik az esküvői fényképek hangulatát. Készíts különleges, vicces fotókat az esküvői fotózáson, engedd szabadjára a fantáziádat a rosegold színű esküvői fotós pálcák segítségével. Most kipróbálhatod magad "modellként", ez a nap csak rólad szól. Pózolj lazán az esküvői kellékek egyikével az esküvői fotózáson. Melyikre esik a választásod? He's mine, Love vagy I do feliratos lesz a befutó? Válassz ki egyet az esküvői fotózáson, természetesen a vőlegényt se hagyd ki a választásból. Már csak mosolyognotok kell és készülhetnek is a jobbnál jobb fényképek. És még a násznépet is bevonhatod a fotózásba. Hiszen ők is készíthetnek egy-egy vicces selfiet magukról. Így már garantáltan különleges képekkel lesz tele az esküvői fényképalbum. :)

oKNP32
2 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír és fa.

Mérete: különböző méretűek, 6 cm - 24 cm között.

A csomag 12 db fotós kiegészítőt tartalmaz!

A csomagban 12 db fotós kartont találsz, köztük bajusz, száj, nyakkendő, szív formájú szemüveg, kerek szemüveg, csokornyakkendő, Love, I do, Kiss the bride, Thank You, He's mine, She's mine feliratos kartonok. A fotós kiegészítőket a csomagban lévő 10 darab ragasztó pötty segítségével rögzítheted a 10 darab hurkapálcikához.

Készíts vicces, különleges fotókat az esküvői fotózáson ezekkel a rosegold színű parti fotós kiegészítők segítségével. Dobd fel az esküvői fotózás hangulatát. A fotók készítésekor segítségedre lesznek a fehér és rosegold színű fotós kiegészítők. Különböző formájú és feliratos fotós pálcákat találsz a csomagban. A menyasszony és vőlegény mellett a násznép tagjai is kedvükre válogathatnak a fotós kiegészítők közül. A fotós pálcákkal garantáltan emlékezetes lesz az esküvői fotózás és különleges fényképek fognak készülni.