Nagykereskedelmi Ügyintéző
 

A munkavégzés helyszíne: VÁRPALOTA


Nagykereskedésünk Várpalota szélén, jól megközelíthető helyen található. 

Szeretsz önállóan dolgozni és elérni, hogy a dolgok határidőre elkészüljenek? Rendszerető, szervezett, precíz és megbízható vagy? Szereted az embereket és szeretsz kommunikálni velük? Fontos számodra, hogy egy ügyfélközpontú csapatban dolgozhass? Nem riadsz vissza az Excel használatától?

Akkor ez a munkakör rád vár! De csak akkor, ha erős vágyat érzel, hogy fejlődhessél és új ismeretekre tehessél szert!

Garantáljuk, hogy rengeteg szuper kihívás, sokrétű kreatív munka és mindemellett sok-sok rutin feladat is vár rád, rengeteg érdekes és színes termékkel, izgalmas munkakörrel és a legjobbfej vevőkkel!

Dolgoztál már kereskedelemben? Van tapasztalatod webáruház csomagküldés terén? Tudod mi az, hogy áruátvétel, számlázás, webshop admin felület kezelés, készletnyilvántartás? Ha nem, akkor sem baj, mert mi megtanítjuk! 

Neked csak a lelkesedésedet, jó kommunikációs képességedet, önállóságodat, vidám életszemléletedet, jó problémamegoldó képességedet és a mosolyodat :) kell magaddal hoznod!

A remek munkád eredményeként folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Ha nagyszerű eredményeid vannak, valamint úgy gondolod, hogy sikeres lehetsz ebben a munkakörben, és készen állsz egy dinamikusan fejlődő cégnek a tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!

Küldd el önéletrajzodat egy motivációs levél kíséretében, amiben kifejted miért Te volnál a megfelelő személy.

Az önéletrajzodat és a motivációs leveledet az info@partydecor.hu e-mail címre várjuk 2022. április 25-ig bezáróan.

A Partydecor Lufi & Party Shop Csapata