Hogyan csinálj az álmaidból valóságot és a szerelemből sikeres üzletet? Egy könyv, ami lépésről-lépésre végigkísér a megvalósítás útján.

Németh Andrea

Németh Andrea vagyok és 15 évvel ezelőtt kezdtem el vállalkozni. Hosszú utat jártam be a szakértői státuszom felépítéséig és a mai napig azon dolgozom, hogy a lehető legjobb tudásommal támogassak másokat. Ezt a tudást adom át neked olyan esszenciába csomagolva, amiből megtudhatod, hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat és hogyan teremts az álmaidból valóságot, és lépésről-lépésre végigkísér a megvalósítás útján. Ma már tudatos szerelemvállalkozóként vezetem egyre sikeresebb üzletemet, amibe Te is bepillantást nyerhetsz a soraim között.

A küldetésem, hogy olyan kézzelfogható ötleteket és valós élettapasztalatokat adjak át a hozzám hasonló bolttulajdonosoknak, amelyek segítik a munkájukat és hasznos tanácsokat ad számukra, hogy sikerre vihessék cégüket. Olyan gondolatokat, amelyekből tanulhatnak és inspirációt meríthetnek.

A mottóm: Vidd magaddal te is azt a tudást, amit napról-napra gyarapítasz, és oszd meg minél több emberrel, adj nekik abból a csodából, amit te is kaptál másoktól! Ezt a csodát adom és kapom minden nap azoktól a nagyszerű tanítványaimtól, akik ezekkel a sorokkal leptek meg:

"Nagyon hálás vagyok, hogy Andit megismerhettem! Amikor belecsöppentem a “szakmába” Andi nagyon sok területen inspirált, egy nagy löketet kaptam tőle, hiszen olyan szeretettel, tele ambícióval, rajongással beszél a munkájáról! Segítséget kaptam mindig, mikor szükségem volt és soha nem sajnálta rá az időt, pedig tudom, hogy nagyon feszes az időbeosztása! Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy Magyarország legjobb szakembere, nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, rengeteg tapasztalatot, ötletet osztott meg velem, velünk a tanfolyamokon. Amit csak lehetett be is mutatott nekünk az órákon, hogy lássuk a gyakorlatban is, nagyon fontosnak tartotta, hogy naprakész legyen és ez mindig meglátszódott a színvonalas oktatásokon. A képzéseken mindig vidámság, jókedv volt, amihez Andi nagymértékben hozzájárult. Köszönöm a rengeteg segítséget Andi és azt, hogy a tanítványod lehettem! További sok sikert kívánok Neked! Szeretettel:"

Ács Katalin

Golden Balloon

"Mit kaptam Németh Andreától? A szakma iránti lelkesedésem részben Andinak köszönhető. Hihetetlen energia mennyiséggel rendelkezik. Látszik Andin, hogy élvezi és szereti a munkájának minden egyes pillanatát, és amikor a közelében voltam ez a mentalitás és hozzá állás rám ragadt. Az alábbi idézet úgy érzem pont ide illik:

"Mivel az életed nagy részét munkával töltöd, csak úgy lehet boldog életed, ha hiszel abban, amit csinálsz, és ha szereted, amit csinálsz.” Steve Jobs

Répászki Roland

New Vogue Kft.

"Szakmai körökben vannak kollégáim, segítőim, barátaim, olyan emberek, akikre támaszkodhatok, ha kell. Akiktől tanácsot kérhetek, akikre felnézhetek a hivatás iránti alázatuk, vagy éppen lenyűgöző szakmai tudásuk miatt, és vannak olyanok is akiktől rengeteget tanultam. Németh Andi mindezt tudja."

Szepesi Antal

Lufipark

Biznisz vagy Szerelem könyv

.

 • >> Kíváncsi vagy rá, hogy igazán égő vággyal hogyan tudod te is megvalósítani a célodat és még sikeresebbé válni?

 • >> Te miben vagy a legjobb? Mi a szakterületed? Egyáltalán szükség van a szakértelemre?

 • >> Hogyan leszel hiteles abban, amivel foglalkozol?

 • >> Tudod, hogy ki tud elhivatottan dolgozni? És tudod, hogy kiben van meg a szakmai alázat?

 • >> Lehet, hogy már évek óta szakértői státuszban tevékenykedsz a szakmádban, és nem is tudsz róla!?

 • >> Te kitől tudsz tanulni? Ki az a személy, aki a leghitelesebb számodra, akire felnézel, és szívesen tanulnál tőle?

 • >> Hol akarsz lenni 10 év múlva és hol akarsz lakni, mit akarsz csinálni, mire vágysz a legjobban?

 • >> Vajon mi a mozgatórugója a céljainknak, honnan indulnak, mennyire régre nyúlnak vissza a tudatalattinkban?

 • >> Mi az, amit el akarsz érni? Hova akarsz eljutni?

 • >> Fel lehet készülni tökéletesen az első vállalkozás beindítására?

 • >> Tudod, hogy mi különbözteti meg a sikeres embereket a sikertelenektől?

 • >> Vajon tekintettél valaha úgy az üzletedre, mint egy személyre?

 • >> Te mit akarnál, hogy mit mondjanak rólad a vevőid?

 • >> Mi a szolgáltatásod mérhető eredménye?

 • >> Te megvizsgáltad már, hogy milyen kiadások merülnek fel az üzletedben?

 • >> Vajon mi a kommunikáció valós és eredeti célja?

Ha téged is ezek és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, akkor a Biznisz vagy Szerelem című könyvem neked szól!

.

RENDELD MEG A KÖNYVET  >> ITT <<   LETÖLTHETŐ BÓNUSZOKKAL

.

Engedd meg, hogy adjak egy kis ajándékot neked.

Hogy mi is ez az ajándék? Egy olyan segédletet, ami megváltoztathatja az életedet. Legalábbis nekem ezt tette. Minden évemet azzal kezdem, hogy ezt az ÉVES TERVEZŐT kitöltöm. Időt szánok arra, hogy megtervezzem a jövőmet. 

Kezd el te is MOST! Van egy kedvenc idézetem Robert Kiyosakitól, ami mindig eszembe jut akkor, amikor halogatni próbálok valamit:

"Az a szegény a sikertelen, a boldogtalan, aki a leggyakrabban ejti ki a holnap szót"

.

Milyen kérdésekre kapsz választ, ha kitöltöd az ÉVES TERVEZŐT?

.

Mi az, amit el akarsz érni?

Hova akarsz eljutni?

Hogyan jutsz el a célodig?

Kitartó vagy?

Mik az erősségeid?

Kiknek segítesz a munkáddal?

.

.

TÖLTSD LE MOST AZ ÉVES TERVEZŐT >> ITT <<

.

Mit mondtak, akik elolvasták a könyvet?

.

"Napjainkban sokan adják fel az álmaikat, mert azt gondolják, hogy abból nem fognak tudni megélni. Akkor most jól figyelj: hogyan lehet a léggömbök varázslatos világából üzleti vállalkozást építeni, jó kérdés? Andi erre ad választ a kezedben tartott könyvvel. Számos tippet, ötletet kapsz arra, hogyan gondolkodj, hogyan képezd magad, és kire, és mire van szükséged a megvalósításhoz. Nem lesz meglepő a válasz: először is Rád!

Ha nem hiszed el, és megalkuszol a paradigmáiddal, akkor a szerző által mutatott út csupán rémálom lesz számodra, és sose lesz belőle valóság. A döntés a tiéd! Meríts inspirációt a történetből, és kezdj hozzá még ma!"

Pongor-Juhász Attila

www.pongorjuhaszattila.hu

.

"Akár kezdő, akár haladó kiskereskedő vagy, ez a könyv neked szól!  Boltra és boltosokra szabott ismeretek,  az életből és a magyar valóságból vett helyzetek,  jó példák és jó tanácsok gyűjteménye.  Könnyen olvasható, gördülékeny stílusa könnyen magával ragad és észre sem veszed, mennyi klassz (és bizonyítottan működő) marketing tippeket kaptál,  megértetted a célkitűzés, a pénzügyi tervezés és a rendszerépítés fontosságát, a kommunikáció jelentőségét. Tudást és megerősítést kapsz, hogy hogyan építs fel egy sikeres kisvállalkozást és hogyan tedd jövedelmezővé a boltodat! És a legfontosabb, hogy a forrás hiteles. Andrea meg is csinálta, nem csak tanítja!"

Forray Nikolett - Léggömb és Party áru Nagykereskedő

www.bwh.hu

.

"A könyvben választ kapsz a fenti kérdésekre és megtudhatod azt is, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rád, milyen leckéket kell megtanulnod és milyen segítségeket vehetsz igénybe a sikerhez vezető úton.

Ez a könyv nemcsak ráébreszt arra, hogy te is képes vagy véghezvinni az álmaidat, de végig is kísér a megvalósítás útján. Azon az úton, amit jómagam is megjártam és azon az úton, amit az általam nagyra tartott mentoraim is megjártak, tanítottak nekem. Bízom benne, hogy az út alatt megszerzett tapasztalataim jó példaként szolgálnak majd neked is

A könyvből megtudhatjuk, hogy egyetlen dolog segíthet az embereknek elkerülni a káoszt az üzleti világban, a társas kapcsolatban és magában az életben ez pedig nem más, mint a szervezés. Ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy lelkesedés nélkül soha semmi nagy tettet nem visz véghez az ember. Úgy érzed, hogy megrekedtél és nem találsz kiutat? Nem tudod, hogyan kezdj hozzá egy vállalkozás felépítéséhez? A könyv megmutatja Neked, hogy egy fiatal lány egyedül segítség nélkül hogyan építette fel a semmiből ma Magyarországon sikeresen működő vállalkozását. Ugyanakkor egy inspiráló olvasmány abban a vonatkozásban is, hogy az ésszel végzett kemény munkát és az ésszerű gondolkodást a végén siker koronázza."

Reisz Judit a mosoly szakértője, Tréfagyár

www.trefagyar.hu

 

"Mikor elolvastam tapasztalt vállalkozóként a könyvet, többször is jött az A-Ha élmény. Bár hamarabb találkoztam volna ezzel a tudással. Sem egy induló, sem egy már meglévő vállalkozás nem működhet önjáróan és profit termelően, ha nincsenek benne jól felépített rendszerek. Ebben a könyvben én pont erre kaptam kiváló praktikákat, ötleteket. A személyes tapasztalatnál hitelesebb számomra nincs. Szeretem, mikor pont az a szakember tanítja a tudást, aki ezt nap, mint nap használja is. Alig várom már tréningként is a könyv anyagát, ahol a gyakorlatban is átültethetem Andrea tudását a saját vállalkozásomra! Andrea, itt az üzletem kulcsa, kérlek csináld azt is ilyen profin!"

Kollár Ágnes Stílustréner

www.kollaragnesstudio.hu

RENDELD MEG A KÖNYVET  >> ITT <<   LETÖLTHETŐ BÓNUSZOKKAL

.

Sikeres üzletet kívánok!

Szeretettel,

Németh Andrea

a Biznisz vagy Szerelem? című könyv írója, a Partydecor Kft. tulajdonosa