Webáruház - Csomagküldő Munkatárs
 

A munkavégzés helyszíne: Veszprém


Az üzletünk Veszprémben található a belvárosban és 10 éve színesíti a partizni vágyók ünnepeit prémium minőségű parti kellékekkel, lufikkal. Mindig fejlesztünk, újítunk, soha nem állunk meg egy percre sem, újabb és újabb célokat tűzünk ki. Modern informatikai rendszerekkel dolgozunk, fontos számunkra a megújulás. 

Rendszerető, szervezett, precíz és megbízható vagy, aki ügyesen eléri, hogy a dolgok határidőre elkészüljenek? Szereted az embereket és szeretsz kommunikálni velük? Fontos számodra, hogy egy ügyfélközpontú csapatban dolgozhass? Nem riadsz vissza 6.000 féle cikkszám/termék kezelésétől és barátságban vagy a számokkal és az Excellel?

Akkor ez a munkakör rád vár! De csak akkor, ha erős vágyat érzel, hogy fejlődhessél és új ismeretekre tehessél szert!

Garantáljuk, hogy rengeteg szuper kihívás, sokrétű kreatív munka és mindemellett sok-sok rutin feladat is vár rád, rengeteg érdekes és színes termékkel, izgalmas munkakörrel és a legjobbfej vevőkkel!

Dolgoztál már kereskedelemben? Van tapasztalatod webáruház csomagküldés terén? Tudod mi az, hogy áruátvétel, számlázás, webshop admin felület kezelés, készletnyilvántartás? Ha nem, akkor sem baj, mert mi megtanítjuk! 

Neked csak a lelkesedésedet, jó kommunikációs képességedet, vidám életszemléletedet, jó problémamegoldó képességedet és a mosolyodat :) kell magaddal hoznod!

A remek munkád eredményeként folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Ha nagyszerű eredményeid vannak, valamint úgy gondolod, hogy sikeres lehetsz ebben a munkakörben, és készen állsz egy dinamikusan fejlődő cégnek a tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!

Küldd el önéletrajzodat egy motivációs levél kíséretében, amiben kifejted miért Te volnál a megfelelő személy.

Az önéletrajzodat és a motivációs leveledet az info@partydecor.hu e-mail címre várjuk 2021. november 15-ig bezáróan.

A Partydecor Lufi & Party Shop Csapata