LUFI RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK:

 

Mennyivel előtte kell megrendelni a lufikat ha személyesen szeretnék menni értük?

A héliumos lufikat elég pár nappal az esemény előtt megrendelni, de ha azonnal kell is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben várni kell az elkészülésre, ami a volumentől függően pár perc vagy akár fél óra is lehet. Mi ezért javasoljuk a pár nappal előre rendelést, mert akkor nem kell várnod, csak jössz a lufiért a megbeszélt időpontra, és viheted is. Amennyiben nagyobb mennyiségű lufit vagy lufidekorációt szeretnél, akkor érdemes már 1 héttel előtte megrendelni, mert előfordulhat, hogy nekünk is be kell szereznünk hozzá a lufikat a központi raktárból.

Mikor kell kifizetni a lufikat, ha előre megrendelem?


A megrendelés leadáskor kell kifizetni a héliummal töltött lufikat, ugyanis, ha a leegyeztetett időpontban mégsem tudsz érte jönni, akkor mi ezeket már nem tudjuk újra felhasználni.

 

Azonnal is fel tudjátok fújni a lufikat, amikor megérkezem a boltba?


Természetesen igen, csak előfordulhat, hogy pár percet várni kell rá. Főként pénteken és szombaton fordulhat elő, hogy 10-15 percnél is többet kell várnod.

Hogyan tudom elszállítani a lufikat?


A lufikat minden esetben egy speciális léggömb szállító zsákba tesszük, amivel könnyedén el lehet szállítani autóval vagy gyalogosan is. Egy személyautóban 20-30 db fér el kényelmesen, kombi autóban 50 db, és dobozos autóban 100 db felett.

Lufi kiszállítást vállaltok?


Minimum 100 db lufi megrendelése esetén vállalunk lufi kiszállítást, vagy helyszínen történőfújást is. Azonban ezt csak előre egyeztetett időpontban tudjuk vállalni, hogy mi is fel tudjunk rá időben készülni.

(Mivel 30 db lufi kényelmesen elfér egy személyautóban, valamint 50 db kombi autóban, így akár saját autóval is kényelmesen el tudod szállítani a lufikat tőlünk.)
 

Lehet bankkártyával is fizetni az üzletetekben?

Igen, lehet bankkártyával fizetni üzletünkben.