Ügyfélszolgálati értékesítő
 

A munkavégzés helyszíne: Veszprém


Az üzletünk Veszprémben található a belvárosban és közel 11 éve színesíti a partizni vágyók ünnepeit prémium minőségű parti kellékekkel, lufikkal. 


Rendszerető, szervezett és megbízható vagy, aki ügyesen eléri, hogy a dolgok határidőre elkészüljenek? Szereted az embereket és szeretsz kommunikálni velük? Fontos számodra, hogy egy ügyfélközpontú csapatban dolgozhass? Nem riadsz vissza 7.000 féle cikkszám/termék kezelésétől és barátságban vagy a számokkal és az Excellel?

Akkor ez a munkakör rád vár! De csak akkor, ha erős vágyat érzel, hogy fejlődhessél és új ismeretekre tehessél szert!

Garantáljuk, hogy rengeteg szuper kihívás, sokrétű kreatív munka és mindemellett sok-sok rutin feladat is vár rád, rengeteg érdekes és színes termékkel, izgalmas munkakörrel és a legjobbfej vevőkkel!

Dolgoztál már kereskedelemben? Tudod mi az, hogy áruátvétel, bevételezés, cikkszám gyártás, készletnyilvántartás? Ha nem, akkor sem baj, mert mi megtanítjuk! Neked csak a lelkesedésedet, jó kommunikációs képességedet, vidám életszemléletedet, jó problémamegoldó képességedet kell magaddal hoznod!

Sokszor angolul kommunikálnak velünk ügyfeleink, így örülünk, ha Te is beszélsz legalább alapfokon angolul, hogy megértsd őket! 

A remek munkád eredményeként folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk, külföldi képzésekkel is megtámogatva.

Ha nagyszerű eredményeid vannak, valamint úgy gondolod, hogy sikeres lehetsz ebben a munkakörben, és készen állsz egy dinamikusan fejlődő cégnek a tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!

A JELENTKEZEM gombra kattintva egy rövid, pár kérdésből álló kérdőívet kell kitöltened, ami nem vesz több időt igénybe, mint 5 perc.

 

JELENTKEZEM


Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Partydecor Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez ill. megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak való továbbításához. Tudomásul veszem, hogy az adatok adatbázisból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésemre, a kérelem kézhezvételét követő 30 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést az adatokat regisztráló irodának írásban kell eljuttatnom. Igazolom, hogy az általam megadott információk valósak