Tökéletesen passzolunk... Puzzle Bögre
  • Tökéletesen passzolunk... Puzzle Bögre

Tökéletesen passzolunk... Puzzle Bögre

Nem vagy a szavak embere, nehezen mutatod ki az érzelmeidet? Szeretnéd párod tudtára adni, hogy ti egymásnak lettetek teremtve. Akkor ez a puzzle mintás vidám bögre nélkülözhetetlen lesz számodra. Szerelmedet lepd meg egy bögre itallal és nem is kell hozzáfűznöd semmit sem hiszen a bögrén lévő felirat magáért beszél. Azt érzed, hogy tökéletesen passzoltok egymáshoz akár úgy mint a lego kockái, a puzzle részei? Kedvesed örömmel fogja meginni az italát ebből a szerelmes témájú, puzzle mintás bögréből. Ez a szerelmes témájú bögre lesz a legkedvesebb pohara, ami mindig rád fogja emlékeztetni. Meglepheted őt Valentin napra, évfordulótok alkalmából vagy csak úgy szereteted jeléül. 

A bögre oldalán a felirat:

Tökéletesen passzolunk egymáshoz

sb070
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Űrtartalma 2,5 dl

Mérete: 8 x 12 x 9,5 cm

Anyaga: kerámia

Mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is tehető.

Tökéletesen passzoltok egymáshoz mint a kirakó részei? Hozd kedvesed tudomására vicces formában, hogy ti összeilletek mint a puzzle darabjai, szinte elválaszthatatlanok vagytok. Vigyél szerelmednek egy frissítő italt ebbe a tökéletesen passzolunk egymáshoz feliratos porcelán bögrébe. A színes puzzle minta vidámmá teszi a bögrét és garantáltan kedvesed hangulatát is.