Kölcsönkérhetek egy csókot? Bögre
  • Kölcsönkérhetek egy csókot? Bögre

Kölcsönkérhetek egy csókot? Bögre

Kedvesed, szerelmed, párod biztosan szereti hallani, hogy mennyire szereted őt. Erre a vallomásra nem fog számítani. Te hogy mondanád el kedvesednek, hogy szeretnél egy csókot tőle? Ébreszd fel párodat, hogy a kávéját vagy teáját beviszed neki az ágyba. Ahogy meglátja a feliratot a bögrén, tudni fogja, hogy mit szeretnél tőle. Csak egy finom csókot és ígéred, hogy viszonozni is fogod. :) Lepd meg szerelmedet, párodat ezzel az aranyos, csókos feliratos bögrével. Ez a szerelmes témájú bögre lesz a legkedvesebb pohara, ami mindig rád fogja emlékeztetni. Meglepheted őt Valentin napra, évfordulótok alkalmából vagy csak úgy szereteted jeléül. 

A bögre oldalán a felirat:

Kölcsönkérhetek egy csókot?

Megígérem, hogy visszaadom.

sb066
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Űrtartalma 2,5 dl

Mérete: 8 x 12 x 9,5 cm

Anyaga: kerámia

Mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is tehető.

Lepd meg reggel kedvesedet egy frissen főzött kávéval vagy teával. Még az ágyba is beviheted ebben a "Kölcsönkérhetek egy csókot? Megígérem, hogy visszaadom. " feliratos bögrében. Jobban fog esni a reggeli ital és a viszonzásra kerül a csók.