Újabb 7 dekorációs ötlet halloweenra

Újabb tippek és ötletek a halloween dekorációs kellékek kreatív felhasználásához

Előző blogbejegyzésünkben 7 olyan kreatív halloween dekorációs ötletet osztottunk meg veled, amit te magad is könnyedén elkészíthetsz néhány egyszerű alapanyag, halloween kellék felhasználásával.

Ebben a blogcikkben újabb 7 ilyen egyszerű de nagyszerű ötletet mutatunk, hogy még több lehetőség közül választhass, ha halloween dekoráció készítését tervezed.

Ezek az ötletek is - akárcsak a korábbiak - mind olyanok, amik azt is megmutatják neked, hogyan tudsz kreatívan felhasználni egy-egy halloween kelléket és kiegészítőt.

Lássuk akkor az újabb 7 ötletet!

Pókhálós halloween almák

Nézd csak, az alábbi kompozíció milyen jól néz ki. Mutatós, mégis nagyon egyszerű. A tálcára helyezett almák közepére szúrj egy-egy kisebb faágat, gallyat, és vond be őket mű pókhálóval. Mellé jöhet egy igazi vagy egy dekorációs sütőtök, egy vázában néhány faág, pár gyertya vagy gyertyatartó, és máris igazi gótikus hangulatot varázsoltál.

halloweenra pókhálós dekoráció

Pókok, mint asztaldekoráció

A különböző mű pókok és pókhálók tipikusan halloweeni kellékek, illetve mint motívum is gyakran megjelenik a halloweeni dekorációban. Néhány ilyen halloweeni műpók segítségével igazán halloweeni asztaldekorációt alkothatsz, akár a vacsoraasztalra, akár egy polcon, komódon, ablakpárkányon.

Szerezz be néhány halloween pókot, és csak helyezd őket jól látható helyre, akár néhány más halloween dekorelem kíséretében.

pókos halloween dekoráció

Halloween üveg címke

Egy igazi különlegesség a halloween üveg címke, amit ha ráragasztasz egy üveg borra vagy más üveges italra, akkor maga az ital lesz egyben a dekoráció is. Különböző minták közül választhatsz, és mivel egy csomagban több ilyen halloween üveg címke is található, így akár az összes üveget feldíszítheted vele.

De használhatod úgy is, hogy egy rusztikusabb, régi üveget díszítesz vele, majd beleállítasz néhány faágat, esetleg virágot, és így használod asztaldekorációnak az üveget.

halloween üveg címke

Halloween kellékek dekorációba rendezve

Az alábbi képen látható dekoráció egy jó példa arra, hogy hogyan tudsz a különböző halloween kellékekből és kiegészítőkből egy izgalmas és mutatós dekorációt varázsolni. Lufik, egy csontváz, boszi kalap, szellemek, denevérek, és máris kész a halloweeni kompozíció.

halloween dekoráció

Halloweeni lufidekoráció egy kis extrával

Néha nehéz elképzelni, hogy egy-egy kellék hozzáadásával milyen látványos végeredményt tudunk kapni. Így van ez a halloween dekorációval is. Elég, ha kiválasztunk néhány egymáshoz jól passzoló, igazán halloweeni színt, mint a narancssárga és a fekete, megtörve egy kis fehérrel a harmónia kedvéért. Ha beszerzel néhány héliumos lufit az előbb említett színekben, akkor máris halloweeni hangulatot teremtettél az otthonodban vagy a halloween parti helyszínén. Díszítsd fel egy kis pókhálóval a lufikat, valamint néhány papír denevérrel, és mindenkinek tátva marad a szája, hogy micsoda dekorációt alkottál. Ha pedig egy kicsit extrább lufikompozíciót szeretnél, akkor pedig kérd szakember segítségét az elkészítéséhez.

halloween lufi dekoráció

Denevéres halloween dekoráció

És ha már előbb említettük a denevéreket, itt egy olyan halloween dekorációs ötlet, aminek a középpontjában a denevérek állnak. Szerezz be néhány tucat fekete papír denevért vagy ha kedved támad, te is kivághatod őket fekete papírból, majd rögzítsd őket a falra, esetleg a plafonra is. Csak arra ügyelj, hogy olyan rögzítést használj, ami a te falfelületedben nem tesz kárt.

denevéres halloween dekoráció

Véres kézlenyomat dekoráció

És a végére egy végtelenül egyszerű, de igazán dermesztő halloween dekorációs ötlet. Készíts véres kézlenyomatokat a bejárati ajtódra, hogy ez a rémséges látvány fogadja az arra járókat és a hozzád érkezőket. És hogy mi kell hozzá? Használd a saját tenyeredet és egy kevés művért. Kend be vele a tenyeredet és egyszerűen helyezd a "véres" kezedet az ajtódra néhányszor. De használat előtt mindenképp végezz próbát, hogy a választott művér kompatibilis legyen az ajtóddal, és halloween elmúltával nyom nélkül eltávolítható legyen.

véres halloween dekoráció

Ezzel a további 7 ötlettel remélem, hogy sikerült neked is újabb ötleteket adnom és megjön a kedved, hogy te is kipróbálj közülük egy-kettőt. Jó dekorálást és alkotást kívánok!

Szeretettel: Andi

Ötletek és képek forrása: cosmopolitan.com és partydecor.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December