Szülinapra lufis játékok

Engedd meg, hogy pár mókás játékötlettel segítsük gyermeked születésnapjának sikerességét. Összegyűjtött ötleteink egyszerűek, azonban nagyon szórakoztatóak.

Neked is okozott fejtörést, hogy mivel foglald le a gyerekeket a szülinapi partin?

Milyen játék legyen, ami leköti őket, szórakoztatja őket és még egy kicsit meg is mozgatja a csapatot?

Engedd meg, hogy pár mókás játékötlettel segítsük gyermeked születésnapjának sikerességét. Összegyűjtött ötleteink egyszerűek, azonban nagyon szórakoztatóak.

Nyugodtan játszhatjátok lakásban vagy a szabadban, kevés illetve sok gyerekkel együtt.

Játék a lufikkal, amit imádnak a gyerekek kortól függetlenül. :)

Fogadd szeretettel az 5 + 1 ötletből álló lufis játékok ajándékcsokrunkat.

1. Ötlet: Főzzük ki, hogy ki a legjobb egyensúlyozó!

Felfújt lufi és fakanál szükséges a játékhoz. Összpontosítás és jó egyensúlyozási érzék szükséges, hogy egy bizonyos távon ne repüljön le a lufi. Jelölj ki egy útvonalat, amin végig kell vinniük a gyerekeknek a fakanálon egyensúlyozva a lufit. Csapatokban is lehet játszani, váltóverseny formájában. Az nyer, aki a leggyorsabban célba ér úgy, hogy a fakanálon marad a lufi. Légy szemfüles, nehogy valakinek ragasztó lapuljon a zsebében ;)

2. Ötlet: Mentsük meg a fiókát!

A csapat tagjai szoros kört alkotnak, és karjaikat egymás karjára teszik. Ez lesz a fészek. A lufit letesszük a lábaikhoz, ez lesz a fészekből kiesett kismadár. A csapat feladata a madárkát visszatenni a fészekbe, azaz a lufit eljuttatni vállmagasságig. Kézzel nem szabad hozzáérni! Ki lesz a legügyesebb?

3. Ötlet: Lufi pattogtatás akadálypályán

Alakítsunk ki egy kis akadálypályát, melyen végig kell haladni a lufival. Például lufit pattogtatva kell megkerülni a széket, az asztal alatt a fejünkkel kell áttolni a lufit, és így tovább.

4. Lufi kígyó vagy lufi százlábú :)

A csapat tagjai egymás mögé állnak, felváltva egymásnak háttal, majd szembe. A háttal álló játékosoknak a hátukkal kell megtartani a lufit, a vele szemben lévő játékosnál a hasuk közé helyezzük a lufit és így tovább a sor végéig. Így minden játékosnak (az első és utolsó kivételével) van egy lufi a hátánál és a hasánál is. A kígyó elindul. Meddig jut el úgy, hogy egyetlen lufit sem veszít el?

5. Ötlet: Kézzel hozzáérni tilos!

Üljünk a földre szűk körben. Nyújtsuk a lábunkat középre. Természetesen a cipőnket vegyük le, ugyanis mezítláb jobban érzünk a lábunkkal. Egy játékos emelje magasba az összezárt lábát, és tegyen a lábfejére egy lufit, majd próbálja meg átadni a mellette ülőnek. Az átadásnak különböző módszerei vannak: a lábunkkal egy kicsit lendíthetünk a lufin, két lábunk közé szoríthatjuk vagy óvatosan átguríthatjuk. Vigyázat: a kezeket tilos használni. Ha belelendültünk a játékba, akkor játsszunk két lufival. Sikerül valakinek egyszerre két lufit átadnia? Igen? Akkor folytassuk a játékot három lufival.

+1 Ötlet: Lufi hajtogatás

Ha van a csapatban kreatív anyuka vagy apuka, vagy gyerkőc, akkor gyerünk, és tekerjetek meg pár lufi állatot. A kígyó a legegyszerűbb ;)

Ha mégis elakadtál, akkor figyeld a blogunkat, mert hamarosan felkerül pár videó, aminek a segítségével gyorsan elkészíthetsz lufi kutyát, lufi nyuszit vagy lufi virágot.

A lufis játékokhoz jó szórakozást kívánunk!

Várjuk fotóidat, élménybeszámolódat, hogy milyen sikere volt a szülinapi partidon a lufis játékoknak.

Játék a lufikkal  Játék a lufikkal  Játék a lufikkal  Játék a lufikkal

Üdvözlettel,

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Külön köszönet Dórának, aki csokorba gyűjtötte az ötleteket!

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December