Szülinapi dekorációs ötletek kerek évszámos szülinapokra

Mutatunk egy csokorra való szülinapi dekoráció ötletet kerek szülinapra, amelyekkel feldobhatod a party helyszínét ezen a jeles eseményen.

A születésnapok fontos események minden ember életében, legyen gyerek vagy akár már felnőtt. Ez a nap mindig egy kicsit más, és általában szeretjük megünnepelni, hogy egy újabb évvel gazdagodhattunk. De a kerek születésnapok az összes közül talán a legkülönlegesebbek. Igazi mérföldkövek ezek egy ember életében. Lezárul egy évtized és egy újabb évtizedbe lépünk, így ezeknek a születésnapoknak általában kiemelt figyelmet szentelünk, és a szokottnál is jobban készülünk rá. Ha épp egy ilyen kerek szülinapi party szervezése előtt állsz, akkor az alábbi sorokban hasznos tippeket és ötleteket olvashatsz a dekorációhoz és az asztalterítéshez.

Ha pedig most épp nem aktuális, akkor mentsd el magadnak későbbre :)

Szülinapi dekorációs ötletek - azok a bizonyos kerek számok

Először is vegyük sorra, hogy mely kerek szülinapokra találsz dekorációs kiegészítőket party kellék kínálatunkban.

Van itt:

  • 20. szülinapra
  • 30. szülinapra
  • 40. szülinapra
  • 50. szülinapra
  • 60. szülinapra
  • 70. szülinapra
  • 80. szülinapra

Ebből is jól látható, hogy szinte egy teljes emberöltőt lefed az a választék, amiből szemezgetni tudsz, így legyen szó bármilyen életkorról és kerek szülinapról, nálunk nem maradsz ötletek és szülinapi dekoráció nélkül.

Szülinapi dekoráció kerek évszámokra - a buli helyszíne

Először is nézzük, mivel tehetjük igazán ünnepivé azt a helyszínt, ahol a születésnapi ünnepség kerül megrendezésre. Egy kerek évszámos szülinapnál is éppúgy használhatunk általános dekorációs elemeket, mint egy bármilyen más szülinapon, de sokan szeretjük ilyenkor az adott évszámot is megjeleníteni a dekorban. Például egy 30. szülinapnál belecsempészünk a dekorációba pár 30-as számmal ellátott dekorációs elemet is. Ilyenek lehetnek a számos dekorációs füzérek, függő dekorációk vagy például 30-as számos héliumos fólia lufik vagy számos latex lufik. A lufikkal egyébként is nagyon jól lehet a tereket dekorálni, akár asztaldíszként, akár padlódíszként alkalmazzuk őket.

Feldíszíthetjük például a bejáratot is, a kaput, ablakokat, ajtót vagy a ház falát, attól függően, hogy lakásban, családi házban vagy egy bérelt helyszínen ünnepeljük a születésnapot. Így az érkező vendégeket - és persze az ünnepeltet is -  már az első pillanatban ez az ünnepi látvány fogadja majd.

szülinapi dekoráció kerek szülinapra

Szülinapi dekoráció kerek évszámokra - az ünnepi asztal

Egy születésnapi ünnepségen szinte mindig van enni- és innivaló. Mindehhez pedig ünnepi terített asztal dukál. Na nem kell feltétlenül valami nagy és komoly dologra gondolni, csak abban az esetben, ha pont úgy szeretnéd :) De egy laza party-hoz választhatsz laza party-asztalterítéket, évszámos mintás papírtányérral, papírpohárral és szalvétával. Ezeket is megtalálod a legtöbb kerek évszámra.

De variálhatod is, hogy mondjuk a pohár szülinapi feliratos, a szalvétán pedig az adott évszám szerepel. Vagy ahogy éppen kedved tartja.

Aztán hogy a tányér-pohár-szalvéta hármasán kívül mivel tudod még az asztalt dekorálni, ami igazán kerek szülinapos téma? Például bizonyos szülinapokra vannak számos falatka pálcikák is, melyekkel a felszolgált vagy az asztalra kihelyezett ételt dekorálhatod, valamint számos konfettik, melyek lágyan elhintve az asztalon szintén feldobják az összképet.

szülinapi asztaldekoráció kerek szülinapra

És persze az ünnepi asztal éke a születésnapi torta. Mert egy szülinap elképzelhetetlen torta nélkül. Különösen igaz ez egy mérföldkő szülinapon. És természetesen a tortát is díszíthetjük az adott kerek évszámnak megfelelően. Ehhez választhatunk számos gyertyát vagy akár számos csillagszórót is. De akár mindkettőt is egyszerre, ha elég nagy a torta :)

Összegezve, "számos" :) lehetőségünk van arra, hogy egy szülinapi dekorációban megjelenítsük az ünnepelt életkorát egy kerek születésnap alkalmával, de persze minden attól függ, hogy mennyire akarjuk hangsúlyozni az adott életkort. Lehet visszafogottabban, hogy csak néhány dekorációs elemen köszön vissza ez az évszám, de akár úgy is, hogy minden, a teljes szülinapi dekoráció, és azon belül minden az adott évszámról szól. Csak rajtunk áll, és a jó hír az, hogy az ehhez szükséges kellékek rendelkezésre állnak és könnyedén hozzáférhetőek bárki számára :) 

És érdemes figyelni további blogbejegyzéseinket is, mert a közeljövőben egy másik cikkünknek is a kerek születésnapok lesz a témája, csak abban nem a dekorációé, hanem a kerek számos szülinapi ajándékoké lesz a főszerep.

Addig is jó készülődést, vidám előkészületeket kívánok neked!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December