Szülinapi Check lista, hogy a party gördülékenyen menjen

Pötyi Szülinapi bulit szervez, avagy néhány jó tanács a szülinapi parti tervezéséhez

Emlékeztek Pötyire? Akit Lili születésnapi partijára vittek?

 

A története nem ért véget, még csak ekkor kezdődött igazán.

Pötyi nagy partizó lett, olyan nagy kedvet kapott a születésnapokhoz, hogy elhatározta, ezzel szeretne foglalkozni. Szülinapi parti tanácsadó lesz! Hiszen egy party boltban élt, ismer minden parti kelléket és tudja, hogyan kell megszervezni egy születésnapi bulit. 

Hm, egész jól hangzik, de szerintetek miben tud segíteni Pötyi?

Már sok szülinapi partit látott, így tudja, milyen hosszadalmas és sokszor milyen nagy előkészületeket, esetenként fejtörést okoz a megszervezése.

Hallgassuk meg, mit mond Pötyi:

Lili bulija eszméletlen jól sikerült! Csak ámultam, milyen jól összehangolt volt a parti. Mintha csak én szerveztem volna!

Minden a helyén volt. A Dekoráció teljes összhangban volt a helyszínnel, a szülinapi torta isteni finom volt és képzeljétek, pöttyös volt! Rózsaszín-fehér pöttyös, mint én! Ugye milyen jól összeillünk? Imádtam! Szeretem, ha valaki figyel a részletekre!

Születésnapi parti tervezése

És még a szívószál is pöttyös volt a rózsaszín terítékhez. Mintha az én kedvemben akartak volna járni.

Képzeljétek, Lili anyukája még arra is gondolt, hogy szülinapi parti játékokat szervezett a gyerekeknek. Nagyon jókat nevettünk, viccesek voltak. A fánk evő verseny volt a kedvencem. Volt rózsaszín fánk is. Azt a lányok ették. A kéket és a zöldet a fiúk.

Tudjátok, hogy honnan vette az ötleteket? Még jó, hogy a Partydecornál a lányok mindenre gondolnak, és összegyűjtöttek szülinapi parti játékokat a blogban, mert Lili anyukája innen szerezte az ötleteket.

A gyerekek ajándékokat is kaptak: a lányok parti gyűrűket, a fiúk világító karkötőket. Naná, hogy ezt is a Partydecornál szerezték be. A legjobb, ha mindent egy helyen tudsz beszerezni, nem kell rohangálni.

Volt aki rám pályázott, de szerencsére Lili nem engedte, hogy elvigyenek.

Jó, ha készültök pár lufi ajándékkal a gyerekeknek, hogy ne a szülinapos dekorációját kelljen elajándékozni.

Nem csak pöttyös lufi létezik ám! Találtok különféle mesefigurás lufikat is, olyat, ami illik a születésnapi parti témájához. Ők is nagyon szépek, bár minden szerénység nélkül állíthatom, hogy egy pöttyös lufit nem lehet felülmúlni. Válasszatok pöttyöset is! És akkor elmondhatom, hogy minden születésnapi partin ott vagyok!

Születésnapi mesefigurás parti lufi

Ja, és ne felejtsétek, a lufikat ne sokáig tartsátok a napon! Persze nagyon jólesik, amikor a szél simogat, de azt a nagy meleget nem tudom elviselni, és 2 nap után leeresztek.

Ezért én jobban szeretem a beltéri szülinapokat, mert akkor akár egy hétig is lebegek.

Hú és még milyen sok dologra kell figyelni egy születésnapi parti szervezésénél. Rengeteg előkészület szükséges.

Tudnék mesélni naphosszat, de inkább összeállítottam neked egy Születésnapi Check Listát, hogy mire kell figyelni a parti megszervezése előtt.

Innen tudod letölteni

Most már biztosan nem marad ki semmi, csak pipáld a listán, amit megcsináltál, és vegyél magadhoz egy füzetet is, amibe a listáidat fogod írni. Én biztosan egy pöttyös füzetet választanék...rózsaszínt....vagy inkább lufisat.....rózsaszín lufisat.

Ha elakadsz, szólj, segítünk! Hívd a lányokat a Partydecornál vagy írj nekik egy e-mailt és ők azonnal segítenek. Persze én is asszisztálok majd nekik.

Puszilok mindenkit, jó előkészületeket és partizást!

Pötyi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December