Szülinapi ajándék ötletek évszámos kivitelben

Ha "kerek" születésnapra készülsz, és nincs ötleted, hogy milyen ajándékot vigyél vagy csak szeretnéd kiegészíteni az általad választott meglepetést egy-két vicces, jópofa, évszámos ajándékkal, akkor ez a "szülinapi ajándék ötletek évszámos kivitelben" válogatásunk hasznos lesz számodra.

Ahogy korábbi blogbejegyzésünkben ígértük, folytatjuk a kerek szülinapokkal kapcsolatos témánkat. Ezúttal a szülinapi ajándék ötletek kerülnek terítékre, és most kifejezetten a számos, kerek szülinapi ajándékoké a főszerep.

Adhatod kiegészítésként egyéb ajándék mellé, de teljes értékű ajándékként is megállják a helyüket. Válassz egyet vagy akár egy egész ajándékcsomagra valót! Mi megmutatjuk a lehetőségeket, a többi már csak rajtad múlik :)

Szülinapi ajándék ötletek - néhány klasszikus

A könyv az mindig jó választás, ha ajándékról van szó. De mit szólnál egy kimondottan szülinapi könyvhöz? És ha ez még évszámos is lenne? Mi megcsináltuk, úgyhogy mostantól szülinapi könyvet is ajándékozhatsz szerettednek, ha éppen könyvvel lepnéd meg őt.

Vagy ha szereti a magazinokat, akkor ajándékozd meg őt egy számos szülinapi újsággal. És az a jó hírem van, hogy ez létezik egyedileg számozható kivitelben is. Tehát ha éppen nem egy kerek születésnapra szeretnél ajándékba szülinapi újságot adni, akkor válaszd az egyedileg számozhatót, és csak ragaszd rá a csomagban lévő matricák közül az adott évszámot.

És ami mindig tökéletes választás, ha ajándékról van szó, az egy finom, jó minőségű üveg bor. De ezt is fel tudod ám "öltöztetni" az alkalomhoz illően, ha választasz hozzá egy szülinapi üveg címkét, amiből szintén találsz évszámosakat is.

születésnapi könyvszülinapi újságszülinapi üveg címke

Szülinapi ajándék ötletek - hogy legyen miből inni

Térjünk át egy kicsit praktikusabb ajándékokra - már ha  nyakba akaszthatós számos feles poharat ide lehet sorolni :) Olyan szempontból mindenképp, hogy a buli alatt végig kéznél (nyaknál) lesz, ha éppen koccintana egyet az ünnepelt.

De akad itt számos feles üvegpohár is, valamint számos bögre, mindezek akár többféle dizájnban is. Ez utóbbi - mármint a számos bögre - amiatt is jó választás, mert ez egy olyan ajándék, amit nap mint nap tud használni a szülinapos. A feles pohárról valószínűleg ez már kevésbé mondható el :)

számos szülinapi felespohárnyakba akasztható szülinapi pohárszülinapi számos bögre

Szülinapi ajándék ötletek - valami, ami "öltöztet"

Ha valami olyan ajándékot szeretnénk választani az ünnepeltnek, amit viselni is tud a party alatt, akkor is bőven van miből válogatni. Legyen az akár egy számos kalapszámos szemüveg vagy akár egy fejdísz, de lehet az akár egy számos szülinapi nyakkendő is.

Így mindenki tudni fogja, hogy ki az ünnepelt a bulin, és hidd el, a szülinapos büszkén fogja viselni ezeket a kiegészítőket. Mert azért a legtöbben szeretjük, ha ezen a napon mindenki ránk figyel.

szülinapi számos kalapszámos party szemüvegszámos szülinapi fejdísz

Szülinapi ajándék ötletek - vicces szülinapi ajándékok

Bár a fentebb felsorolt ajándék ötletek között is akadnak bőven viccesek, de az igazán mókásak csak most jönnek. Olyanok, mint egy számos kitűző, egy számos szülinapi női bugyi vagy éppen egy számos szülinapi pártedli. Ha az ajándékozottal olyan viszonyban vagy, hogy ezek az apró poénok beleférnek, akkor kár lenne kihagyni egy vagy akár több ilyen tréfás ajándékot a csomagból.

szülinapi kitűzőszülinapi számos bugyiszülinapi partedli

Szülinapi ajándék ötletek - számos héliumos lufi

És most jöjjön egy klasszikus, a lufi, ami nélkül ma már nincs is szinte szülinap. Gyerek és felnőtt egyaránt kedveli, és nemcsak dekorálhatunk vele, hanem ajándékba is adhatjuk. Annyi féle változata létezik, hogy felsorolni is nehéz lenne. Mind anyagában, mind színében és mintájában is. Itt aztán tényleg mindenki talál ízlésének valót.

számos héliumos lufi

Szülinapi ajándék ötletek - ajándékcsomagolás

És ha már ajándék, ne feledkezzünk meg arról se, hogy valamibe bele is kell majd csomagolni az ajándékot. Velem többször előfordult már, hogy az ajándékokat gongosan összeválogattam, majd nagy igyekezetemben a csomagolásról megfeledkeztem. Ilyenkor be kellett vetnem minden kreativitásomat, ha már nem volt időm beszerezni az ünnepségig csomagolást. Hogy te ne járj úgy, mint én, még időben figyelmeztetlek, hogy válassz az ajándék mellé csomagolóanyagot is :)

számos ajándéktasakszámos csomagolópapírszámos ajándékzacskó

Remélem sikerült néhány számodra is tetsző ajándékötletet mutatnunk, de ha további ötleteket szeretnél szülinapi kiegészítő vagy szülinapi ajándék témában, akkor látogasd meg weboldalunkat.

Jó nézelődést!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December