Szilveszteri dekoráció otthon, gyorsan, egyszerűen

Az otthoni szilveszteri party is lehet felejthetetlen

Ebben az évben ugyan nem tudunk nagy szilveszteri partikat szervezni, de azért hozzuk ki most is a maximumot a rendelkezésünkre álló lehetőségekből. Sőt, 2020-ban van csak igazán szükségünk arra, hogy önfeledten ünnepeljük, nevessünk, szórakozzunk, és így köszöntsük az új évet. Nem számít, hogy most "csak" szűk családi körben tehetjük ezt meg, legyen ez az évbúcsúztató legalább olyan vidám hangulatú, mint a többi évben. Tegyünk meg mindent azért, hogy örömmel és csupa kacagással lépjünk az új esztendőbe.

Az is lehet, hogy most épp egyedül töltjük az év utolsó napját, de így is tegyünk meg mindent azért, hogy a szilveszter este lehessen az elmúlt évünk egyik legvidámabb napja. Tegyük ezt meg saját magunkért. Vagy ahol gyerekek is vannak a családban, tegyük meg értük. Varázsoljuk nekik felejthetetlenné az évbúcsúztatót.

Igen, ez a szilveszter egy kicsit más. De legyen abban is más, hogy még szebb, még jobb, még hangulatosabb, mint valaha.

Mert képesek vagyunk rá, csak egy kis elszántság, akarat, kreativitás és néhány egyszerű ötlet kell hozzá.

Először is gondoskodjunk finom falatokról, hogy az év utolsó napján jókat ehessünk, ihassunk.

Majd tervezzük meg a dekorációt, és azt is kigondolhatjuk, hogy milyen jópofa dolgokat szeretnénk csinálni együtt.

szilveszteri számos lufi dekoráció

Most itt az ideje egy jó kis otthoni retro szilveszteri bulit tartani a családdal.

Lehet táncolni, énekelni, társasozni, kártyázni és nevetni, nevetni, nevetni.

Ha az ételekkel és a programokkal megvagyunk, akkor jöhet a dekoráció.

Kezdésnek jöjjön egy igazi klasszikus, a színes szerpentin, amiből nincs olyan, hogy túl sok, ha a lakást szilveszteri hangulatúvá akarjuk varázsolni.

Nincs is annál szilveszteribb látvány, mint amikor mindenhonnan ezek a fényes és színes papírcsíkok lógnak.

De gondoltad volna, hogy a szilveszteri szerpentin az ünnepi asztalnak is elegáns díszítőeleme lehet? Csak szépen vezesd végig az asztalon, és máris ünneplőbe öltöztetted azt.

A szebbnél-szebb szilveszteri függődekorációk is ugyanilyen könnyen használhatóak, és varázslatosan ünnepi hangulatot teremtenek. 

És ha már dekoráció, akkor ne feledkezzünk meg az elmaradhatatlan lufikról sem, legyen az akár szilveszteri mintás vagy  számos lufi, melyekből választhatsz kisebbet és nagyobbat is. Ezekből a számos lufikból a 2021-es évszámot is kirakhatod. 

És az sem probléma, ha nincs a közeledben olyan partibolt, ahol fel tudják fújni neked a szilveszteri lufikat, mert csak egy eldobható hélium palackra van szükséged ahhoz, hogy ezt te magad is megtehesd otthon, könnyedén

Ha a lakás kicsinosításával elkészültünk, akkor jöhet az ünnepi asztal feldíszítése.

Kezdjük a terítékkel. Válassz alkalomhoz illő, szilveszteri hangulatú kiegészítőket, úgy mint a szilveszteri mintás tányér, pohár és szalvéta. Ha az elegánsabb vonalat képviselnéd, akkor válassz a klasszikus szilveszteri színekből, úgy mint az arany, ezüst és a fekete. Megszórhatod az asztalt még egy kis fényescsillogó konfettivel is, amitől még inkább ünnepi és elegáns lesz a végeredmény.

szilveszteri asztalterítés dekoráció

Ha kész a lakás, és kész az ünnepi asztal is, akkor nincs más hátra, öltöztesd ünnepi díszbe saját magadat is. Ehhez az alkalomhoz illő ruhán kívül csupán néhány szilveszteri kiegészítőre és kellékre lesz szükséged. 

Vegyél fel egy színes parókát  vagy parti kalapot, esetleg szilveszteri parti csákót vagy egy szilveszteri fejdíszt. Mert ez az a nap, amikor semmi sem túl sok, amikor mindent lehet. Ma különösképp helye van a bolondozásnak és a mókának.

szilveszteri party kiegészítők

És egy kis extraság a végére: idén ugyan a klasszikus szilveszteri pirotechnikai kellékeket nem tudjuk beszerezni, de itt van nekünk helyette a konfetti ágyú. A beltéri verziót a lakáson belül is eldurranthatjuk éjfélkor, vagy a kertben is csinálhatunk egy kis csinnadrattát.

Egy szó mint száz: vegyetek elő egy jó társast, játszatok, táncoljatok, énekeljetek, és tomboljátok ki magatokból az elmúlt évet.

Viszlát 2020!

Izgatottan várunk 2021!

Nagyon boldog új évet kíván:

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December