Szilveszteri dekoráció lufiból

De miért pont a lufi?

Miért jó választás szilveszterkor lufival dekorálni? Több oka is van, amellett hogy igazán szép és mutatós végeredményt kaphatunk vele.

De mik is ezek az érvek a szilveszteri lufidekoráció mellett?

Számomra a lufi már mondhatni elengedhetetlen szilveszterkor is, mert a lufi magának az ünneplésnek a jelképe.

szilveszteri lufi

Benne van a vidámság, ha egy jó, élénk, üde színt választasz, de benne van az elegancia is, ha éppen arra vágyunk. Gondoljunk csak az arany, az ezüst, a fekete lufikra.

Többrétűen is felhasználható.

Benne van a játékosság, hiszen egy lufival játszani is lehet.

Ajándéknak is kiváló választás.

És persze dekorálni is tudunk vele.

Miért ne érkezhetnénk a szilveszteri buliba egy csokor lufival, ami egyben ajándék is a vendéglátó számára, és magát a buli helyszínét is csodásan díszíthetjük vele.

A lufiban még az a jó, amikor dekorációnak használjuk, hogy jól tölti a teret. Azaz nagy és látványos dekorációt készíthetünk akár csupán néhány lufi felhasználásával.

Nagy előnye még, hogy a héliumos lufi nehezékre rögzítve mobil, azaz bárhova rakhatod, könnyedén mozdítható, "költöztethető", tehát sokkal praktikusabb választás sok más dekorációhoz képest.

Vidám kiegészítő is egyben, például tánc közben mindig "megihleti" az embereket a héliumos lufi. Nem voltam még olyan buliban, ahol volt héliumos lufi, és ne táncoltatták volna meg az emberek :)

Szilveszterkor kifejezetten jó, hogy már vannak szám formájú lufik is, rengeteg színben, kicsi és nagy méretben is. Így ki tudjuk rakni a hamarosan beköszöntő új év évszámát.

szám fólia lufi

Az is szuper, hogy a klasszikus latex lufik már magyar felirattal is elérhetőek, nemcsak az angol "Happy New Year" felirattal.

boldog új évet szilveszteri lufi

Az újévi szerencsehozó malac egy ikonikus karaktere a szilveszternek, éppen ezért már lufi formában is elérhető a malac figura. Van héliumos malac lufi, pálcás malac lufi, amit akár asztaldíszként is tudsz használni, például egy vázába beleállítva, és még sétáló lufi malac is létezik, ami egy kifejezetten mókás party elem a szilveszteri bulin.

szilveszteri malac lufi

A szilveszteri lufi dekoráció választásának további előnye, hogy akár költséghatékonyan is megoldható, ha például egyszerű, hagyományos latex lufikat választasz különböző színekben. 

És mégegy fontos előny, hogy könnyű utána a takarítás. Mert a buli utáni rendrakás és takarítás az egyik legutálatosabb dolog a buliban, mert hát kinek van ehhez kedve? Viszont ha lufival dekorálsz, akkor nincs az a macera, ami a konfetti és szerpentin használatakor, tehát megkönnyíted vele a saját dolgodat.

Szóval a válasz arra a kérdésre, hogy miért pont a lufit válaszd a szilveszteri dekorációhoz, hát ezért, mert hatalmas a választék, mert igazi partihangulatot kölcsönöz a helyszínnek, mert jó vele mókázni, lehet vele táncolni, dekorációként és játékelemként is megállja a helyét, egyszóval a lufi tökéletes választás! :)

Ha mostanra már te is elhatároztad, hogy az idei szilveszteri partit lufikkal dekorálod, akkor nézz szét szilveszteri lufijaink között webáruházunkban vagy üzletünkben.

Jó partizást!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December