Szilveszteri buli gyerekekkel

Néhány bevált ötlet, ha gyerekekkel ünnepeljük a szilvesztert!

A szilveszteri buli mindig egy vidám és szórakoztató esemény. De mi van akkor, ha a szilveszterezést gyerekekkel együtt élvezzük? Ehhez adok most néhány tippet, ami nálunk már bevált, hogy mivel tehetjük még szórakoztatóbbá és mókásabbá a szilveszteri partit elsősorban a gyerekek, de persze saját magunk számára is.

Szilveszteri étel-ital és asztalteríték

Ami egy szilveszteri buliból sem hiányozhat, azok a finom ételek és italok, és ezek közül is a legfontosabb a pezsgő az éjféli koccintáshoz. Ha gyerekekkel együtt ünnepelsz, akkor ne feledkezz meg az alkoholmentes pezsgőről sem, mert imádják, ha ők is pezsgőzhetnek. És azt is imádják, ha "igazi" pezsgőspohárral koccinthatnak ők is éjfélkor. Ha a kristálykészletet szeretnéd biztonságban tudni, akkor szerezz be ehhez elegáns műanyag pezsgőspoharakat, amik pont úgy néznek ki, mint az üveg pezsgőspoharak, így a gyerekek nagyon boldogok lesznek.

Ugyanez igaz a teríték többi részére is. Ha félted a tányérokat, poharakat, esetleg kisebb gyerekek is részt vesznek a szilveszteri buliban, akkor szerezz be alkalomhoz illő, szilveszteri mintás papír tányérokat, poharakat, snack tálkákat és persze szalvétát is. Így az asztaldíszítés is megvan, a porcelán is biztonságban van, és még a mosogatást is megúszod a buli végén.

És visszakanyarodva kicsit az italokhoz, amivel még megörvendeztethetjük a gyerkőcöket ilyenkor, azok a színes, édes alkoholmentes koktélok. Hidd el, ezt is nagyon fogják értékelni.

szilveszteri asztalteríték

Szilveszteri party kellékek

Szilveszterkor a különböző szilveszteri party kellékekből és kiegészítőkből sem lehet hiány, pláne, ha gyerekek is lesznek a buliban. A szilveszteri fejdíszek, csákók, szemüvegek nagyon népszerűek, de imádják a gyerekek a világító party kellékeket is, mint például a világító nyaklánc, világító karkötő vagy a világító szemüveg.

A trombita is elengedhetetlen kelléke a szilveszternek, amit éjfélkor mindenki egyszerre megfújhat, így köszöntve az új esztendőt.

De olyan extraságokat is beszerezhetsz a gyerekek örömére, mint a szilveszteri lemosható tetoválás, vagy egy szilveszteri szett fotózáshoz is sok vidám percet tud szerezni a szilveszteri partin.

szilveszteri party kellékek

Zene, tánc, karaoke, játékok szilveszterkor

A különböző játékokkal lehet igazán jól szórakoztatni a gyerekeket. Persze szóba jöhetnek a klasszikus játékok is, mint a társasozás vagy a kártyázás, de az olyan vidám programok, mint a limbó hintózás vagy egy karaoke bajnokság sok-sok nevetős percet szerezhet nektek. Akárcsak az összes zenés-táncos program, amit a gyerekek szinte egytől-egyig imádnak.

Szilveszteri lufi, szerpentin, konfetti ágyú

Ha választanom kell, akkor talán a lufi az, ami nálunk minden évben a legnagyobb sláger szilveszterkor (is) a gyerekek körében. Imádnak játszani vele, egyszerűen megunhatatlan számukra.

Lufikkal nagyon sok különböző játékot is játszhatunk. Íme egy korábbi blogbejegyzésünk, amiben szülinapi zsúrra ajánlottunk párat ezek közül, de szilveszterkor éppúgy remek szórakozást nyújtanak: Lufis játékok.

És végezetül két olyan klasszikust ajánlok a figyelmedbe, ami nélkül nálunk nincs szilveszter. Az egyik a szerpentinek, amik lehetnek színesek, fényesek, csillogósak, de egytől-egyig vidáman tekerednek. Díszíthetsz vele, dobálhatjátok, a nyakatokba is tekerhetitek tánc közben, és a gyerekek is imádják.

A másik a konfetti ágyú, amit éjfélkor szoktunk "eldurrantani". Látványos és izgalmas a gyerekek számára, mindig alig várják, hogy éjfél legyen és hulljon a sok konfetti.

szilveszteri lufi és dekoráció

Ezek az én ötleteim egy gyerekekkel együtt töltött szilveszteri partira, ami kicsiknek és nagyoknak is egyaránt vidám szórakozást kínál. Remélem, hogy találtál te is ezek között használható ötletet. Ha pedig a vidám szilveszteri kellékek és dekorációk beszerzése még hátravan, akkor nézz körül webáruházunkban vagy üzletünkben.

Jó szórakozást kívánok!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December