Szervezz tematikus partit születésnapra! 3. rész: Balerina Hercegnő Party

Sok kislány álmodozik arról, hogy egyszer ő is balerina legyen. Ők azok, akik odáig lesznek a boldogságtól, ha balerina témájú szülinapi partit szervezel nekik.

Balerina Hercegnő Party - az előkészületek

Ha a te kis hercegnőd is rajongással tekint a balerinákra, odavan a habos-babos tüllszoknyákért, tütükért, valamint a pasztelles, cukorka színekért, mint a rózsaszín, akkor tökéletes lesz a boldogsága, ha megleped őt a születésnapján egy balerina partival.

Meglátod, mi sem egyszerűbb ennél, csak néhány alapszabályt kell betartani ahhoz, hogy egy csinos kis balerina hercegnő partit hozz létre.

Balerina Hercegnő Party - a dekoráció

Egy balerina hercegnős témájú szülinapi partin minden olyan dekoráció megtalálható, amire csak egy kislány vágyhat. Csodás virágok, pasztell színű lufik - fehér, rózsaszín, halványlila színekben, tüllök, szalagok, és minden olyan alapanyag és kellék szóba jöhet, amitől igazán cukormázas lesz a helyszín hangulata. Másra nem is igazán lesz szükséged a dekorációhoz, ezeknek az alapanyagoknak a felhasználásával igazán balerinás és hercegnős végeredményt fogsz elérni.

Ha pedig segítségre van szükséged egy igazán látványos balerina parti lufidekoráció megalkotásához, akkor keress meg minket akár személyesen a veszprémi partiboltunkban (Partydecor Party Shop), akár online. Mert számunkra nincs lehetetlen, ha lufiról van szó lufidekoráció szülinapi lufi dekoráció

balerina hercegnő party szervezés

Balerina Hercegnő Party - a terített asztal

Ha a dekoráció kész, akkor térjünk át az asztaldekorációra és az asztaldíszítés kellékeire. Természetesen itt is az uralkodó színek a fehér, a világos rózsaszín és a halvány lila. Lehet az egyszínű vagy mintás, a lényeg, hogy maradj ezeknél a cukorka színeknél. Választhatsz kifejezetten balerina mintás tányért, poharat, szalvétát, és az asztalterítőről se feledkezz meg.

princess balerina parti asztaldekoráció

És ha bevállalós vagy, akkor az asztalra kerülő finom falatoknál is hangsúlyt fektetsz a színekre, hogy azok is passzoljanak a party színeihez. Készíts fehér vagy világos ételeket. Ilyenek például a sajtos mini szendvics, majonézes saláták, leveles tésztába rejtett finomságok, stb. Süss rózsaszín süteményeket, mint például macaron, muffin, habos sütemények, eperhabos desszertek, stb.

És lepd meg a szülinapost egy igazi balerina tortával is. Itt is egy főszabály van csak: legyen nagyon habos, nagyon krémes, és nagyon rózsaszín. És valami jellegzetes balerina díszítés kerüljön a tetejére, mint például egy pár balerina cipő marcipánból. Ha érzel magadban kellő elszántságot, akkor te magad is elkészítheted, ha azonban nem mersz belevágni - amit őszintén megértek :), akkor keress egy ügyes kezű cukrászt, aki nemcsak hogy szépen dolgozik, de legyen finom is a végeredmény.

Ennél több dekorációra nem is lesz szükséged az asztalra.

Balerina Hercegnő Party - programok a szülinapi bulin

És némi szórakozásról is gondoskodni kell a party során. Mert amikor már tele a pocak, akkor jöhet a játék és a szórakozás. Mit szólnál, ha mindenki beöltözne balerinának és egy rögtönzött balett előadást adnának elő a kis hercegnők? Ehhez vagy beszerzel annyi tüllszoknyát, tütüt és kiegészítőket, ahány meghívott van a bulin, vagy összebeszélsz a többi szülővel, hogy mindenki hozzon magával balerina jelmezt.

A kislányok imádni fogják.

balerina party játékok

Na de mi legyen a fiúkkal? Azt mondom, hogy az ünnepelt kedvéért a sok rózsaszín dologgal próbáljanak megbarátkozni, viszont cserébe találjunk ki nekik valami fiús programot, amíg a lányok balettoznak.

És mindenképp legyen olyan játék vagy program is a buli alatt, amit a fiúk és a lányok egyaránt élvezni fognak, hogy ne szakadjon teljesen ketté a társaság a party során.

Ilyen móka lehet például egy születésnapi torta formájú pinata, pontosabban az abban elrejtett kincsek megszerzése. Ez garantáltan mindkét nem tetszését elnyeri majd.

És a végére egy kis érdekesség. Tudtad, hogy egy átlagos balett-táncos 2-3 pár cipőt is elhasznál egy héten?

Forrás: https://balett.eoldal.hu/cikkek/erdekessegek/

Jó partiszervezést!

Szeretettel:

A Partydecor Lufi & Party Shop csapata

Képek forrása: prettymyparty.com

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December