Szervezz tematikus partit születésnapra! 1. rész: Traktoros témaparty

Tematikus szülinapi party sorozatunk első része a traktorok szerelmeseinek kedvez, ehhez gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

Ha a te környezetedben is van olyan gyerek vagy felnőtt, aki rajong a traktorokért és mindenért, ami a traktorokkal kapcsolatos, akkor jó ötlet ilyen témájú szülinapi partit szervezni neki.

Nem lesz nehéz dolgod, mert nagyjából ugyanazokra a kellékekre lesz szükséged, mint egy átlagos szülinapi partihoz, csak egy kis csavart viszünk bele.

Először is kezdjük a legalapvetőbb kellékekkel, mint az asztalteríték és a dekoráció.

Válasszunk a témához illő traktor mintás parti tányért és szintén traktoros szülinapi poharat, valamint traktor mintás szalvétát, illetve az asztaldísz is legyen traktor motívumos. És ha már a dekornál tartunk, akkor miért ne díszítsük fel a buli helyszínét szintén traktoros dekorációval

De az is nagyon stílusos tud lenni, ha a vendégeket traktoros party meghívóval invitáljuk meg a bulira.

Ajándékként pedig meglephetjük az ünnepeltet egy traktoros lufival is.

A lényeg, hogy amit csak lehet, mindent az adott témának szenteljünk - jelen esetben a traktoroknak :)

traktor party kellékek

Ami egy szülinapi bulin mindig kell hogy legyen, az valami harapnivaló és némi innivaló. Itt is csak egy kis játékosságot kell csempésznünk a kivitelezésbe, és máris ez is idomul a parti témájához, a traktorokhoz.

A süteményt vagy a szendvicseket vágjuk fel mini kis téglalapokra, amik a szénabálákat tudják imitálni, és rendezzük el őket az alábbi képen látható módon egy műanyag traktor segítségével.

Az üdítős vagy limonádés tartályra pedig elég csak annyit írni, hogy "üzemanyag", és máris sokkal viccesebb és kívánatosabb lesz a vendégek számára a benne lévő nedű :)

traktoros szülinapi party

De ami még ennél is elengedhetetlenebb egy szülinapi bulin, az a torta.

Hát ezen a téren is szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és a kézügyességünket. Ezek a sütemény kreálmányok csak első ránézésre tűnnek bonyolultnak, de ha jobban szemügyre vesszük őket, akkor talán már nem is látszik annyira komplikáltnak az elkészítésük. Ha azonban félünk belevágni, akkor egy ügyes cukrász biztosan a segítségünkre tud lenni egy traktoros torta elkészítésében.

traktoros szülinapi torta

És persze egy szülinapi partin a szórakozásról is gondoskodnunk kell, főleg ha gyerekeknek szervezzük a bulit. Jó, ha lefoglaljuk őket valami vidám időtöltéssel.

A gyerkőcök korának megfelelően válasszuk meg a programokat is. Például ha már (vagy még) olyan korúak a gyerekek, akkor az alábbi képen látható kis nasi traktorokat is elkészítheti mindenki magának a buli során. Nem kell más hozzá, mint előre beszerezni néhány ehhez való csokit, rágót, cukorkát, és csak össze kell illeszteni őket. Meglátod, jó móka lesz, és a gyerekek is élvezni fogják, a buli végén pedig magukkal vihetik, amit alkottak.

De korosztálytól függően csinálhatsz olyan játékot is, hogy előre kivágod kartonból egy traktor alkatrészeit, és azt a gyerekeknek kell összerakniuk.

Lehet ez egy nagy traktor darabokban vagy minden gyerek egy-egy kis traktor karton darabjait kapná meg, és mindenki kirakná a saját traktorját.

traktor party játékok

És egy extra meglepetés traktorimádó gyerkőcünk számára. Ügyes kezű apukák - vagy akár anyukák is - elkészíthetik ezt a majdnem "életnagyságú" játék traktort kartonból vagy fa lapokból, melyben a gyerekek játszatnak majd a party során - és akár azután is. De ezt már csak bevállalósabbaknak ajánljuk :)

játék traktor

Ugye, hogy nem is olyan nagy ördöngösség egy témaparty megrendezése? Még akkor sem, ha a téma a traktor party.

Jó előkészületeket és vidám bulizást kívánunk!

Szeretettel:

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December