Sellő Party

Hogyan szervezz meg egy varázslatos sellős szülinapi zsúrt

Hogyan tehetnénk varázslatossá egy kislány születésnapi zsúrját? Úgy, hogy olyan tematikájú szülinapi bulit szervezünk neki, amiről tudjuk, hogy örömet szerezhetünk vele neki, hiszen régóta vágyik rá.

Ha ez a kislány épp a sellőkért, hableányokért rajong, netán ő is szívesen bújik néha egy sellő "bőrébe", akkor teremtsük meg neki a sellők világát a szülinapjára, és szervezzünk neki sellő partit.

És mitől sellő party egy sellő party? Több fontos összetevője is van a tökéletes hableányos zsúrnak. Először is a színek. A rózsaszínek, kékek, türkizek mindegyike, illetve ezek keveréke jól illik ehhez a hangulathoz, valamint minden olyan kiegészítő vagy kellék, illetve dekoráció, ami glitteres, csillogó, vidáman vibráló.

Hogyan kezdj hozzá egy káprázatos sellő party szervezéséhez?

Először is válaszd ki az időpontot, majd gondold végig, hogy kiket fogtok meghívni a zsúrra, hogy tudd, hány vendégre kell készülnöd. Ha megvan az időpont és a meghívottak listája, akkor el is küldhetitek a meghívókat nekik, hogy minél előbb értesüljenek a buliról, és ne csináljanak más programot arra az időpontra.

Igen ám, de ha már sellő bulit szervezel, akkor a meghívó is legyen stílusosan a party tematikájához kapcsolódó, azaz sellős meghívó.

sellő party meghívó

Következő lépésben nézz körül a sellős party kellékek között, és válaszd ki azokat, amelyeket szeretnél beszerezni a bulira. Ha harapnivalókkal is készülsz a zsúrra - márpedig nem nagyon találkoztam még olyan szülinapi zsúrral, ahol ne lettek volna finomságok is felszolgálva -, akkor választhatsz sellős asztalterítési kellékeket is hozzá, mint a sellős tányér, a sellős pohár és a sellős szalvéta. Mivel már tudod, hogy hány vendég lesz, így már azt is tudod, hogy ezekből mennyit kell beszerezned ahhoz, hogy mindenkinek jusson.

sellő party asztalteríték

Nagy előnye a party poharaknak a hagyományos üvegpoharakkal szemben, hogy filctollal a neveket is rá tudod írni, melyik kié, így nem lesz keveredés, hogy ki melyik pohárból ivott. És persze az sem elhanyagolható előny, hogy ezek a mintás tányérok és poharak nemcsak hogy nagyon dekoratívak és mutatósak, de a buli végén a mosogatást is megúszod nekik köszönhetően.

Ha az asztalterítéket kiválasztottad, akkor jöhetnek a dekorációk, ami lehet egy sellős asztaldekor, sellős lufik vagy sellős füzérek, bannerek is.

sellő party dekoráció

Itt azt érdemes mérlegelni, hogy mekkora teret akarsz dekorálni velük, és aszerint eldönteni a beszerzendő dekorelemek mennyiségét.

Egyébként a dekorációban és a díszítésben a sellő mintás kellékeken kívül megjelenhetnek akár egyszínű, glitteres, csillogó dekorelemek is, amelyek hangulatukban jól illeszkednek a sellő témához. Jól kombinálhatóak ezek is a mintás kiegészítőkkel.

sellő party lufi

Az ünnepeltet meglephetjük születésnapja alkalmából néhány olyan sellős kiegészítővel vagy akár egy sellős jelmezzel is, amit magára tud venni a partiján, és ebben várhatja a vendégeit és ünnepelhet velük.

Egy kislány garantáltan örülni fog egy ilyen igazi csajszis meglepetésnek.

sellő jelmez kellék

Egyébként ha már itt tartunk, a neki szánt ajándékok között is lehetnek sellős meglepetések. Itt bármi szóba jöhet, amin a sellő minta vagy motívum megjelenik, akár egy sellő plüssfigura vagy egy szép sellős füzet vagy bármi egyéb. De egy sellős lufi is garantáltan telitalálat lehet, hiszen a gyerekek imádják a lufikat.

Váltsd valóra egy kislány álmát, és szervezz neki egy varázslatos sellős szülinapi zsúrt, ha tudod róla, hogy ez boldoggá tenné őt. Remélem, hogy sikerült ehhez néhány használható ötletet is adnom :)

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December