Rose Gold szülinapi party dekoráció

Szervezz rose gold tematikus szülinapi partit szerettednek, ha ő is rajong ezért a csodálatos színért, mely az utóbbi években igen nagy népszerűségnek örvend!

Néhány évvel ezelőtt egyszer csak berobbant ez a különleges szín, ami nem más, mint a rose gold vagy más néven rózsaarany, és azóta is töretlen a népszerűsége. Nem tudom, hogy mi a titka, de a tény az tény, hogy sok rajongót gyűjtött magának az évek során, és nem tagadom, magamat is a rajongói közé sorolom :)

És ahogy ez a szín egyre népszerűbb és egyre kedveltebb lett, úgy gyarapodott a rose gold színű termékek köre is minden területen, és egyszer csak megjelent a dekorációkban, lufikban és party kellékekben is.

Elkezdtek rose gold témájú party-kat szervezni, valamint megjelentek a rose gold szülinapi partik is, ahogy az ilyen jellegű party termékek köre is egyre gyarapodott.

Ebben a blogbejegyzésben most ez utóbbit, a rose gold szülinapi party dekoráció témáját járjuk kicsit körbe.

Rose gold lufi dekoráció

Először is kezdjük egy olyan party kellékkel, ami lehet akár dekoráció is, akár szülinapi ajándék is - vagy esetleg egyszerre mindkettő. Ez nem más, mint a lufi, hiszem már a lufikból is többféle rose gold színű kapható. Legyen az akár szám formájú fólia lufi, latex lufi vagy lufiból készült asztaldekoráció. A szám formájú lufik esetében például csokorba tudjuk kötni az ünnepelt életkorának megfelelő számokat, így nemcsak kerek évszámra adhatóak, hanem akár egy 23. szülinapra is.

Nagyon jól mutatnak a szülinapi party dekorjaként is, ha pedig ajándékba adod, biztosan nagy sikere lesz az ünnepeltnél.

rosegold 2-es fólia lufi3-as rosegold szám fólia lufiszám rosegold fólia lufi

rosegold 30-as fólia lufirose gold asztali dísz

Rose gold party dekoráció

A lufik mellett beszéljünk kicsit az általános rose gold party dekorációkról is. Ilyenek a különböző rose gold füzérek, lampionok, melyekkel olyan csodás dekorációkat varázsolhatunk pillanatok alatt, amellyel az ünnepeltet teljesen elvarázsolhatjuk. És a legjobb az egészben, hogy mindezt nagyon egyszerűen és pillanatok alatt tudjuk megvalósítani a rose gold party dekorációk segítségével.

rosegold rojtos dekorációrose gold lampion szettrose gold csillagos girland

rose gold szülinapi dekoráció füzérrose gold happy birthday füzér

Rose gold party asztaldekoráció

Ha már a teret/szobát/termet feldíszítettük, ahol a szülinapi buli lesz, akkor jöhet a következő lépés. És mi az, ami nélkül nincs ünneplés, legyen az bármilyen alkalom (nemcsak szülinap)? Mi más lenne, mint az "eszem-iszom" finomságok, amelyeket szintén felszolgálhatunk rose gold party kellékekben, úgy mint a party tányér és a pohár. És persze további rose gold kiegészítőkkel is díszíthetjük az ünnepi asztalt, mint például rose gold terítővel, vagy egy világos színű terítőt rose gold konfettivel teleszórva. A lényeg, hogy minden rose gold-ban ragyogjon :)

rose gold party tányérrose gold party konfettirose gold party pohár

rose gold csillag tányérrosegold csíkos szalvétarosegold party asztalterítő

Rose gold tortadekoráció

És a végére hagytam a "legszülinapibb" (ha egyáltalán van ilyen szó) témát, ami nem más, mint a szülinapi torta. Mert abban ugye egyetértünk, hogy születésnap nem múlhat el torta nélkül :) És bizony a szülinapi tortára is kerülhetnek rose gold díszek, úgy mint rose gold gyertya, akár számos akár sima szálas kivitelben. Vagy például itt a rosegold csillagszóró, amit meggyújthatunk plusz látványelemként, miközben az ünnepelt elfújja a gyertyáját a tortán.

rosegold számgyertyarose gold csillagszórórosegold hosszú gyertya

Ha van a családban vagy a baráti körödben olyan szeretted, aki ugyanolyan rajongással viseltetik ez iránt a csodás szín iránt, mint én, akkor ha teheted, lepd meg őt a következő születésnapján egy rose gold szülinapi partival. Biztos lehetsz benne, hogy felejthetetlen élményt szerzel ezzel neki.

Jó bulizást!

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December