Pötyi lufi története a felfújástól a partira érkezésig

Pötyi lufi, a lelkes

Pötyi lufi története a felfújástól a partira érkezésig.

Az előkészítés fázisai egy lufi szemével :)

Egy szokványos napnak indult, majdhogynem unalmasnak, amikor meghallottam egy csilingelő hangot:

„Őt szeretném, nagyon tetszik és a kislányom, Lili kedvenc színe a rózsaszín.”

Kiválasztottak … engem, igen engem! Azt mondták nagyon szép vagyok. Ez igazán jólesett. Csupa dicséretet kaptam:

„Azon kívül, hogy szép, környezetbarát anyagból készült, 100% latex alapú, annyi idő alatt lebomlik, mint egy tölgyfalevél” – mondta az eladó

Bizony ám! Én környezetbarát vagyok, nem szennyezem a környezetet! Büszkén feszítettem a Qualatex márkanevű csomagolásban, 5 másik társam mellett. Úgyhogy mindig Qualatex luficsomagot keressetek és ilyet vigyetek ajándékba, meglepetésnek!

Az eladó kivett a csomagolásból, és felfújt, majd visszaeresztett. Már majdnem elkiáltottam magam, hogy Neeeeee, kérlek, ne tegyél vissza! - amikor kedvesen így szólt:

„Azért fújtam fel és eresztettem vissza, hogy rugalmassá tegyem. Így tartósabb lesz.”

Na jó, megkönnyebbültem. Alig vártam, hogy teljes formát öltsek, amikor nyirkos, hideg, zselészerű anyag borította el testem. Mi ez? Biztos, hogy muszáj ezt tenni velem? Kezdtem aggódni…vajon felfújnak már végre?!

„Most egy tartósító zselét tettem a lufi belsejébe, hogy még tovább gyönyörködhessenek benne. Ez a zselé egy védőréteget képez a lufi belsejében, és így lassabban ereszt le. Körülbelül 3-4 napig fog lebegni, de ha szobahőmérsékleten van, akkor 1 hétig is.” – magyarázta az eladó mit csinál éppen.

Azért engem is megkérdezhetnének, akarok-e ilyen herce-hurcát? Gyerünk, fújjatok már fel! Héliumot akarok! Pötyi repülni akar!

De még kaptam egy kis masszázst, ami kárpótolt minden várakozásért. Óvatosan, finoman elmasszírozták a pocakomban a tartósító zselét, hogy mindenhova jusson.

Eljött az én időm, amire már annyira vártam. Pötyi repülni fog! És mire észbe kaptam, már fel is fújt a gyorskezű eladó. Pikk-Pakk egy csomót kötött a nyakamra, hogy ne szökjön ki a hélium a hasamból.

Hé! Várjatok! Engem meg sem kérdeztek milyen színű szalagra kössetek?! - Szerencsére a szakértő eladótól egy gyönyörű rózsaszín szalagot kaptam. Most már majdnem teljes a boldogságom! Repülök, van pink szalagom, megmasszíroztak …. mi kell még?

Ja igen, a lufinehezék! De jó, hogy így gondoskodnak rólam. Ha nem kapnék lufinehezéket, akkor egy óvatlan pillanatban elrepülhetnék az egekbe. Szerencse, hogy ilyen jó kezekben vagyok és így elkényeztetnek. Elvégre is a világ legjobb minőségű lufija vagyok.

Egy csodaszép pink szív alakú lufinehezéket kaptam. És a többiek is itt vannak, mind az öten! Így hatan egy csodaszép luficsokrot alkotunk. Alig várom, hogy találkozzak Lilivel. Szerintem jó barátok leszünk.

Pötyi lufi története

Juj, de ugye elmondja az eladó a fontos tudnivalókat rólunk?

A lufikat mielőbb szobahőmérsékletre kell vinni és a szállítást követően kivenni a zsákból. Autóban nem szabad hagyni hosszabb időre, mert tűző napon a meleg hatására eldurran, hidegen pedig összemegy. Kérem, kerüljék a szúrós, éles tárgyakat is!” – adta a jótanácsokat ez eladó, és én majd kiugrottam a zsákból a boldogságtól, hogy hamarosan mosolyt csalhatok az ünnepelt arcára. Végre átadtak Lili anyukájának, és majdnem elájultam a meglepetéstől, amikor meghallottam az eladó szavait:

„100% garanciát vállalunk a lufikra, így, ha 3 napon belül leereszt vagy kilyukad, akkor kérem, hozza vissza és fújunk egy másikat”

Helyettem? Engem nem lehet helyettesíteni! Kikérem magamnak, Én Pötyi vagyok, nem csak egy lufi! Ennél a Partydecornál nagyon kedvesek és szakértők az eladók, de engem ne sértegessenek!

Szerencsére a lufi társaim megnyugtattak, hogy ez így van rendjén. Egy 100% latex alapú, világ legjobb minőségű lufija ezt érdemli. Most már büszke vagyok rá, hogy teljes elégedettségi garanciát vállalnak rám.

Lili egy kis tündér, olyan ámulat volt az arcán, amikor meglátott, amilyet még sohasem tapasztaltam. Boldog és hálás vagyok, hogy ilyen örömet közvetítünk lufi társaimmal.

Qualatex lufinak lenni jó, vigyázzatok a lufijaitokra!

Pötyi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December