Mitől lesz tartós a lufi?

Van egy jó hírünk! A lufi virág is lehet tartós. Akár hónapokig is gyönyörködhetsz benne, nem ereszt le pár nap alatt. Ajándékozhatod születésnapra, névnapra, Valentin napra és sok más alkalomra is..

Balloon Gift - A tartós Lufiajándék

Te is szeretsz lufit ajándékozni, de attól tartasz, hogy pár nap alatt leereszt?

Tartós lufi

Van egy jó hírünk: A hajtogatott lufifigurák is tartósak maradnak, nem kell aggódnod, hogy hamar leeresztenek.

Mit gondolsz mennyi ideig maradnak tartósak a lufik?

Hamarosan eláruljuk, de előtte nézzük, hogy mitől lesznek különlegesebbek és tartósabbak a lufijaink, mint a hagyományos lufik?

Elsőként nagyon fontos, hogy milyen minőségű lufit használunk alapanyagként. Egy jó minőségű lufi már önmagában is tartósabb, mint egy klasszikus, hagyományos társa. A Qualatex márkajezésű ballonok a világ legjobb minőségű lufijai. A legnagyobb szín- és méretválaszték mellett környezetbarát anyagúak is.

Ha lufit vásárolsz, ezt a Qualatex márkajelzésűt válaszd!

Tudtad, hogy a lufis szakmának is vannak tanfolyamai, képzései? Bizony ám! A világ minden részén tartanak ilyen továbbképzéseket, hogy a legújabb trendek, ötletek mindenkihez eljussanak, és tartósabb, egyre jobb lufikkal tudjunk megörvendeztetni Benneteket! 1 hónapja voltunk mi is egy ilyen oktatáson, ahol egy nagyon tehetséges és híres Orosz léggömbművész tartott előadást.

Ilyenkor, mint a gyerekek, ülünk az "iskolapadban" és az oktató instrukcióit követve készítjük a lufifigurákat. Itt, ezen a tanfolyamon sajátítottunk el egy új eljárást, amivel 3-4 nap helyett 2-3 hónapig is tartós marad a lufi.

Megdöbbentő volt számunkra is, hogy létezik ilyen módszer. Korábban már hallottunk róla, de most élőben is megtapasztalhattuk. Egy speciális anyaggal kezeljük a lufit és ennek köszönhetően rendkívül tartós marad. Sokszor a kicsi dolgokban rejlenek a legnagyszerűbb ötletek. :)

Mostantól előre megveheted a lufiajándékot, nem kell félni, hogy 3 nap után leereszt.

Csomagban, kiszállítással is kérketed, leteszteltük, nem sérül meg a szállítás alatt!

Mi már felállítottuk az állványunkat az üzletben, így ha ellátogatsz hozzánk, akkor nem kell várnod, míg elkészül a lufifigura, csupán leemeled az állványról!

Ezek a lufifigurák egy celofán tasakba vannak csomagolva, így még az is megvédi a külső hatásoktól és egyben dekoratív is, nagyon látványos.

Amikor "csak úgy" meglepetés ajándékot keresel, akkor ezek a bájos mosolygó lufik tökéletes megoldások lesznek. Hogy miért?

  • mert mosolyt csalnak az arcokra
  • mert ötletesek és egyediek
  • mert a világ legjobb minőségű lufijából készülnek
  • mert több hónapig tartósak maradnak
  • mert bármilyen alkalomra viheted
  • mert környezetbarát lufiból készülnek
  • mert neked már nem kell becsomagolnod

Balloon Gift tartós lufi

Próbáld ki Te is, lepd meg a szeretteidet egy tartós lufifigurával és győződj meg róla, hogy valóban ilyen tartósak!

Ne feledd! Különleges embernek különleges ajándék jár és a világ mindig vidámabbnak tűnik egy mosoly mögül!

Szeretettel, a Partydecor Lufi & Parti Shop nevében

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December