Milyen témában szervezz lánybúcsút? Avagy lánybúcsú témaparty tippek és ötletek

9 témaötlet lánybúcsú partira a klasszikustól az egészen különlegesekig

Lánybúcsút tartani sokféleképpen lehet. Lehet a leánybúcsúztató egészen visszafogott, szűk körben, akár otthon megtartott, filmnézéssel, társasozással egybekötött szolid vacsora a legjobb barátnőkkel, vagy lehet egy "világraszóló", mindenféle extrával megfűszerezett óriási esemény, amiről hetekig, hónapokig lehet majd sztorizgatni.

De azt gondolom, a lényeg - és javaslom, hogy mindig ezt tartsuk szem előtt -, hogy a menyasszony mire vágyik valójában. A meghitt, szűkkörű eseményre, vagy a nagy csinnadrattára. Mert ez mégiscsak az ő napja, ezért igyekezzünk ügyesen kipuhatolni, hogy milyen jellegű lánybúcsúztatóra vágyik igazán.

Adunk mi is néhány téma ötletet, amelyek köré szerveződhet egy jó hangulatú, igazán emlékezetes lánybúcsúztató buli.

 Kezdjük először is a modern klasszikussal, ahol a téma maga a lánybúcsú. Értsd ez alatt, hogy jöhet minden, ami lánybúcsús. Lánybúcsú felirat, lánybúcsú minta, illetve minden, ami rózsaszín vagy esetleg kicsit pikáns. Jöhetnek a lánybúcsús tiaráklánybúcsús fátylak és fejdíszek, lánybúcsús vállszalag, lánybúcsús dekoráció, lánybúcsús lufi, lánybúcsús asztalteríték, és szó szerint tényleg minden, aminek a mintája vagy a felirata a leánybúcsúhoz kapcsolódik.

Aztán jöjjön egy igazi elegáns téma, a "black and white", azaz a fekete-fehér lánybúcsú party téma. Ennél a parti témánál az a bevett szokás, hogy a menyasszony talpig fehérbe öltözik (akárcsak az esküvőn), a többiek pedig mind feketében vannak.

De vihetünk bele egy kis csavart, és meg is cserélhetjük ezt oly módon, hogy a menyasszonyt feketébe öltöztetjük (ha már az esküvőn úgyis csak ő viselhet fehéret), és mindenki más fehérbe öltözik.

És ha a helyszínt is mi magunk dekoráljuk, akkor a dekoráció is készülhet a ruhákhoz színben passzoló fekete-fehér szín-összeállításban.

És most jöjjön egy igazi lányos téma: a Disney hercegnő party. Mert hát melyik lány ne vágyna arra, hogy egyszer a kedvenc Disney hercegnő karakterének a bőrébe bújjon. Itt a remek alkalom, csak csajok egymás között, most végre ez is valóra válhat :) Egy szabály van csak: az első választás a menyasszonyé, ő választhat először karaktert.

különleges lánybúcsú party témák

Akkor nézzünk mégegy klasszikust: a Pink Party-t. Vagy hívhatjuk rózsaszín partinak is, a lényeg, hogy itt minden pink és rózsaszín. Pink a dekoráció, pink az asztalteríték, és tetőtől talpig pinkbe öltözik minden résztvevő. 

De szervezhetünk olyan lánybúcsú partit is, ahol minden a csillogásról szól, az aranyról, vagy ami újabban felváltotta az aranyat, az a rosegold. Legyen rosegold a dekoráció és minden lánybúcsús kiegészítő.

És mi magunk is öltözzünk valami csillogóba, aranyba, ezüstbe, flitterbe.

Vagy nagyon jó téma még a vintage stílusban megrendezett lánybúcsú is. Ebben megint az a jó, hogy olyan ruhába és kiegészítőkbe bújhatunk, amire már régóta vágytunk, de amúgy nem lenne rá alkalom. Legyen a ruhánk és a kiegészítők is vintage stílusú.

lánybúcsú témaparti

És akkor végezetül jöjjön néhány vicces és bevállalós téma ötlet.

Ezek közül is elsőként egy igazán ördögi party téma ötlet: az angyal-ördög party. Ha jófejek vagyunk, akkor a menyasszonyra osztjuk az angyal szerepét, mi magunk pedig leszünk az ördögök.  Nem lesz másra szükségünk hozzá, mint az angyalnak vagy angyaloknak egy csini fehér ruhára, és hozzá néhány angyali kiegészítőre, úgy mint glória és angyalszárny. Az ördögök pedig választhatnak, hogy piros vagy fekete ruhába bújnának inkább, és ehhez már csak egy csini kis ördögszarv, valamint ördögvilla az, amire szükségük lesz az ördögi külsőhöz. 

Vagy egy másik igencsak mókás téma ötlet a szafari parti, ahol mindenki valamilyen állat bőrébe bújhat, persze csak képletesen. De ez nem jelenti azt, hogy nem öltözhetünk fel csini ruhába. Kapjuk fel nyugodtan a legszexibb szettünket, és a fejünkre pedig válasszunk egy állatos fejdíszt, akár egy ilyen vadmacskásat :)

Garantáltan vicces és emlékezetes fotók készülhetnek ezekben a kiegészítőkben.

És ha már esküvő, akkor nászút, ha nászút, akkor Párizs - legalábbis sokaknak ez az álma. Akár eljut az ifjú pár Párizsba, akár nem, egy francia stílusú lánybúcsú partit mindenképp rendezhetünk a menyasszony számára. Készítsünk francia ételeket, igyunk hozzá francia bort, öltözzünk francia stílusú ruhákba vagy kiegészítőkbe, és egy estére "repüljünk" Párizsba :)

lánybúcsú pary témák

Ez csak 9 téma, amit most bemutattunk, de a lehetőségek tárháza végtelen, hogy milyen témában vagy milyen stílusban rendezzünk lánybúcsú partit. Két fontos dolog van csupán, amit érdemes szem előtt tartani:

Az egyik, hogy mindig az adott témához válasszunk lánybúcsús dekorációt és lánybúcsús kellékeket.

A másik - és ez még fontosabb, mint az első -, hogy mindig azt tartsuk szem előtt, mitől lenne igazán boldog a menyasszony, hogy ő mire vágyik, és igyekezzünk eszerint megszervezni a parti minden részletét!

Jó szervezést és nagyon jó szórakozást kívánunk!

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December