Milyen dekorációval lepd meg a kedvesed Valentin napkor?

Valentin nap kapcsán nagyon megoszlóak a vélemények. Van aki tudomást sem vesz róla, mert nem hazai ünnep, és van aki nagy örömmel várja, és szívesen díszíti fel a lakást és lepi meg a szerelmét.

Milyen dekorációval lepd meg a kedvesed Valentin napkor?

Valentin nap kapcsán nagyon megoszlóak a vélemények. Van aki tudomást sem vesz róla, mert nem hazai ünnep, és van aki nagy örömmel várja, szívesen díszíti fel a lakást és lepi meg a szerelmét.

Mi nekik szeretnénk néhány ötletet adni Valentin napi dekorációhoz.

De előtte nézzük csak, mikor gyűrűzött be hozzánk Valentin vagy Bálint nap ünnepe.

A szerelmes ünnep a 20. század végétől terjedt el világszerte. Az angolszász szokás Magyarországon a 90-es évek végétől kezdett népszerűvé válni. Ezen a napon apró ajándékokkal, meglepetésekkel kedveskedünk szerelmünknek és sokan szívekből készült dekorációt készítenek. Bővebben az eredetéről, történetéről a Wikipédián találsz hasznos leírást :)

Sokszor a keves több elvét tartva egy szál szív alakú héliumos lufi nagyobb örömet szerez, mint egy méregdrága ajándék. A kreatívabbak még be is csomagolják egy díszdobozba ezt az egy szál lufit és úgy adják át szerelmüknek.

Valentin napi héliumos lufi

Még mindig a lufinál maradva, azonban egy kicsit merészebbet gondolva....vannak akik beborítják héliumos lufival a lakást. A lufi lehet szív alakú vagy kerek, piros vagy színes... szinte teljesen mindegy, a lényeg, hogy minél több legyen.

A legromantikusabb persze a szív alakú piros lufi és ha tovább akarod fokozni a látványt, akkor a szalagok végére köthetsz papír szíveket kedves üzenetekkel ellátva, vagy közös fotókat is rögzíthetsz a szalagok végére.

Egyre figyelj! A papír súlya ne legyen 5 grammnál nehezebb, mert az lehúzza a lufit.

Valenti napi héliumos lufi dekoráció

A dekorációnál figyelj az apró részletekre is. Egy-egy kicsi figyelmesség is óriási értékkel tud bírni. Például szív konfettikkel díszített asztal vagy egy szív alakú gyertya az asztalon biztosan leveszi a  lábáról a szerelmedet.

Ezek a szív alakú konfettik nagyon kiadósak, egy csomag több asztal dekorálására is elegendő, így az egész lakást díszítheted vele!

Konfetti dekoráció Valentin napra

Gondolgodj teljes összképben és a dekoráció, valamint a meglepetés tervezésekor vedd figyelembe azt is, hogy a lakás mely részén ünnepeltek. Ezt a helyszínt díszítsd hangsúlyosabban, válassz hozzá pár gyorsan és egyszerűen használható Valentin napi dekorációt. Például szív füzéreket, girlandokat, függő díszeket.

Vesd be a piros rózsaszirmot is, de vigyázz, az igazi rózsaszirom nyomot hagy, elszínezi a textíliát. Helyette válaszd a szatén rózsaszirmot, ami nagyon élethű és elegáns.

Valentin napi dekoráció

Akármelyik Valentin napi meglepetés dekorációt választod, biztosan nagy örömet szerzel vele szerelmednek. És ne feledkezz meg az év többi napjáról sem, hiszen a Valentin nap is "csak" egy nap az év 365 napjából. Ne feledd el minden nap meglepni a szerelmed, ha mással nem is, de egy SZERETLEK szóval mindenképpen.

Boldog Valentin vagy Bálint napot mindenkinek!

Jó előkészületeket a dekoráláshoz, szívesen veszünk fotót róla ;)

Kövesd  oldalunkat további ötletekért és hasznos tippekért!

Üdvözlettel, a Partydecor Lufi & Party Shop csapata nevében Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December