Mi lesz a 2020-as Halloween Dekorációs Trend?

Bár a Halloweent inkább amerikai hagyománynak tekintik, egyre nagyobb teret kap hazánkban is és egyre többen ünneplik ezt a kísérteties alkalmat.

Évről - évre jelennek meg az új trenedek, és ezzel együtt az új termékek is, bátran válogathatunk az ijesztőbbnél-ijesztőbb vagy éppen elegáns Halloween dekorációkból.

Ma már a gyerekek számára is sokkal nagyobb a kínálat barátságos, ám Halloween témájú dekorációkból. Sőt! Egyre több Halloween gyerekpartit szerveznek.

Minden évben van valami nagyon felkapott újdonság. 2 éve például mindenki véres dekorációt és jelmez kiegészítőt választott csontvázakkal. A művért rácsorgatták a jelmezre, a dekorációra és a sminknél is nagy szerepet kapott.

A 2019-es évben a zombi design hódított. Folyékony latex-el eltorzított sminkek készültek, amikbe esetenként még csillogó kövek vagy üvegszilánkok kerültek díszítésként. Dekorációban pedig az ehhez passzoló bomló asztalterítők, rongyos textíliák, félelmetes asztaldekorációk és sok-sok pókháló társult.

Idén sem maradnak el az ehhez hasonló témájú partik, azonban felbukkannak az elegáns Halloween partik. A klasszikus fekete szín mellé társulnak a króm színek (arany, ezüst, bronz) számtalan kiegészítőben.

Például az elengedhetetlen Halloween tök új szerepet kap. Nem elsősorban kifaragva, hanem lefestve válik Halloween dekorációvá.

Halloween dekor trend 2020

A dekorációkban elengedhetetlen lesz az arany-fekete színkombináció. Arany rojtos dekorációk, fekete rongyos asztalterítők, füzérek, fekete denevérek,arany pókhálók elengedhetetlen kellékei lesznek a Halloween dekorációdnak! A díszítést feldobhatod arany chrome lufikkal is! A lefestett Halloween tökökből párat elhelyezhetsz a lakásban is asztaldekorációként. Ez az új trend kifejezetten passzol azokhoz, akik szeretik a csillogást, ragyogást, hiszen a chrome szín az uralkodó, így aztán használhatsz csillámport is a dekorációhoz, amitől még különlegesebb lesz a Halloween parti.

elegáns halloween dekoráció

Ügyelve a részletekre, a finom falatok közül sem hiányozhat az elegancia. Ha a tökéletességre törekszel, akkor csempéssz a finomságokba is egy kis borzongást. Feldobhatod a terítéket egy dekorációs pókkal vagy egy kis ételfestékkel. A vendégeknek azért hívd fel a figyelmét, hogy mi dekoráció (nem ehető) és mi ehető. A Halloween teríték kiegészítéseként használj dekorációs pókhálót, egy-két mű koponya fejet, amiket természetesen aranyra is festhetsz.

Halloween menü falatkák

Akármilyen Halloween partit is szervezel, csempéssz egy kis borzongást a dekorációba. Ügyelj a kiegészítőkre, hogy egy stílust képviseljenek és ezután válogasd össze a kellékeket. Meríts inspirációt a Pinterestről és hidd el, azonnal jönnek a jobbnál jobb Halloween dekorációs ötletek! 

Neked tetszik ez az új chrome arany-fekete-fehér Halloween színkombináció? Milyen Halloween partit fogsz szervezni?

Szívesen vesszük, ha megosztod velünk a Te partidról készült fotókat, tapasztalatokat

Kövesd  oldalunkat további ötletekért és hasznos tippekért!

Szeretettel, a Partydecor Lufi & Party Shop nevében

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December