Mi kerül a mikuláscsomagba?

Mikulásra ajándékötletek az édességeken túl!

Ha épp azon töröd a fejed, hogy idén mi kerüljön a mikuláscsomagokba az édességek, cukorkák, csokik mellé (vagy esetleg a nassolnivalók helyett), akkor jó hírem van, mert most mutatok néhány ötletet, aminek szinte biztos, hogy mindenki örülni fog.

És találsz olyan mikulás ajándékötleteket is ezek között, amivel nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtt szeretteidet is meglepheted, ha esetleg nálatok is az a hagyomány, hogy a nagyok is kapjanak valamit a cipőjükbe, csizmájukba december 6-án.

Persze csakis azoknak jár az ajándék, akik előző este szépen kipucolták a lábbelijüket :)

Íme az ötleteim, ezekkel készülök én a családomnak és a barátaimnak mikulásra.

Klasszikus mikulás ajándék ötletek

Ha valami apróságot keresel a mikuláscsomagba, ami igazán téli dolog, és kapcsolódik az ünnepekhez is, akkor jó választás lehet számodra egy puha, meleg, vidám téli, karácsonyi, mikulás mintás zokni, hiszen zoknit mindenki hord, és az ünnepi időszakban jólesik egy kicsit feldobni az öltözékünket egy téli mintás zoknival.

A bögre is egy igazi klasszikus, ha a téli ajándékozásról van szó. Bögrét is használunk mindannyian, és sajnos tudjuk jól, hogy a bögre fogyóeszköz, ezért mindig jól jön egy újabb darab. Pláne ha az a bögre egy kicsit különlegesebb és ünnepibb. Válassz mikulásra mikulásos bögrét vagy más téli hangulatú darabot.

De ugyanilyen klasszikus mikulás ajándékötlet például egy plüss figura, ami akár lehet egy plüss mikulás is vagy akár egy hangulatos hógömb is remek mikulás napi meglepetés.

A kisebb gyerekeknek pedig egy kedves mesekönyv vagy színező, kifestő is mindig jó választás, ami lehet szintén a Mikulással vagy a karácsonnyal kapcsolatos.

mikulás ajándékok

Mókás és különleges ajándékötletek mikulásra

Ma már annyi különféle mikulásos és téli hangulatú ajándékötletet lehet találni mindenfelé, hogy a mikulás ajándékozásnál már csak az okozhat nehézséget esetleg, hogy a sok jópofa dolog közül melyiket válasszuk.

Hogy csak néhány ilyen példát említsek: mikulásos fejdíszek, vicces mikulásos szemüvegek, vagy például itt van ez a bokszoló mikulásos toll, ami a gyerekek nagy kedvence. Akárcsak a rágógumi adagoló mini automata, ezúttal mikulásos kivitelben.

De ez csak néhány példa arra, ha valami vicceset szeretnél a mikuláscsomagba rejteni.

mikuláscsomag ötletek

Elf manó mikulásra

És a végére hagytam a kedvencemet, a karácsonyi Elf manót, aki van, ahova már december 1-jén beköltözött, de sok családnál pedig a mikulással érkezik december 6-án.

Ha te is ez utóbbit tervezed, akkor különleges meglepetés lehet gyermeked számára mikulás alkalmából egy ilyen Elf manó figura, amivel aztán egész karácsonyig garantált a móka és a varázslat.

Ha még nem ismered Elf manó történetét és többet szeretnél megtudni róla, valamint arról, hogy mi is ez a manózás, akkor olvasd el korábbi blogcikkeinket vele kapcsolatban:

Ki is az az Elf manó?

Elf manó érkezése

karácsonyi elf manó

Ha pedig szeretnél nézelődni mikulásra való ajándékok között, akkor látogass el üzletünkbe vagy webáruházunkba.

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December