Lufi továbbgondolva - avagy mi mindent lehet kihozni csupán néhány lufiból

Általában ha a lufira gondolunk, akkor az egyszerű - bár annál nagyszerűbb - kerek, latex, hagyományos lufira gondolunk. De most megmutatom, milyen csodákat, különlegességeket lehet létrehozni csupán néhány lufi felhasználásával.

Bár az a tény vitathatatlan, hogy a sima lufik, akár levegővel, akár héliummal vannak fújva, nagy örömet tudnak szerezni, és egyből vidámmá varázsolják a környezetet, de most megmutatom, hogy még mi mindenre képesek, és mennyi-mennyi lehetőség rejlik bennük.

Pontosabban csak néhány példát mutatok erre, mert a számos bennük rejlő lehetőséget képtelenség lenne egyszerre mind megmutatni és egy blogbejegyzésbe bepréselni. De ez az ízelítő számodra is bebizonyítja majd, hogy milyen csodás találmány a lufi, és milyen sokrétűen felhasználható, valamint hogy mennyire látványos tud lenni.

Lufi - mint asztaldísz

Nézd meg ezt a néhány lufiból készült asztaldíszt, és álmodd meg a saját verziódat. Mert a lehetőségek száma szinte határtalan, válaszd ki a kedvenc lufidat, a kedvenc színedet, az ünnephez igazodó mintát és feliratot, és mi pedig elkészítjük neked azt úgy, ahogy te megálmodtad.

Helyezz az asztalra egyet vagy akár többet - az asztal méretétől függően, vagy egy nagyobb eseményen rendezvényen, ahol több asztal is lesz - például egy esküvő, kerüljön belőle mindegyik asztalra. Ebben az esetben lehet mind egyforma vagy akár különbözőek is, persze ugyanabban a stílusban.

Amiben biztos lehetsz, hogy az asztalt nagyon látványossá és mutatóssá varázsolja majd, legyen szó bármilyen ünnepről is.

És elárulok egy titkot. Ezek az asztaldíszek több hónapig megmaradnak, nem mennek tönkre néhány nap alatt, így sokáig használhatod és gyönyörködhetsz benne.

lufi asztali dísz színeslufi asztaldísz babavárórosegold lufi asztaldísz

Lufi - mint virág

Virágot adni ajándékba kedves gesztus. De miért ne lehetne ez a virág éppenséggel lufiból? Hiszen a lufivirágok is csodásak, vidámak, és nagy esély van rá, hogy tovább bírják, mint a hagyományos vágott virágok. Merthogy 2-3 hónapig simán megmaradnak.  Erre melyik vágott virág képes? És ez miért jó?  A válasz egyértelmű. Sokkal tovább gyönyörködhet a látványban a megajándékozott személy. És mégegy jó tulajdonságuk, hogy az alapanyaguk 100% latex, mely lebomlik, ezért környezetbarát is.

Kombinálhatod is a lufivirágot élő virággal, csak arra vigyázz, hogy az igazi virág ne tegyen kárt benne. Mondjuk egy rózsa tövise például :) Bármilyen alkalomból adhatod ajándékba a lufivirágot, éppúgy, mint a vágott virágcsokrot, legyen akár születésnap, névnap, Anyák napja, nőnap, és még sorolhatnám a végtelenségig.

lufirózsalufi virág csokorlufi virág ajándék

Lufi - mint lufifigura

Hát nem imádni valóak ezek a csupa lufiból készült figurák? És ezek is olyan ajándékok, amiket szinte bármikor és bármilyen alkalomra ajándékozhatsz. És ne gondold, hogy csak egy gyerek örülne egy ilyen édes és vidám luficsodának. Engem személy szerint mindig mosolyra fakasztanak, nem tudom megunni őket. El tudsz képzelni ennél vidámabb ajándékot, mint ezek a bájos kis lufi figurák? 

És ezekre a lufifigurákra is érvényesek azok a pozitív tulajdonságok, mint a lufivirágokra, vagyis hogy hónapokig megmaradnak és hogy 100% latex az alapanyaguk, tehát szintén környezetbarát.

lufi figura lányluficsokor smilelufi figura fiú

Lufi - mint luficsokor

És mindenképp szót kell ejtenünk a luficsokrokról is, melyek éppúgy megállják a helyüket ajándékként, mint dekorációként bármilyen partin, eseményen, alkalmon. Csak válogasd össze a kedvenc lufijaidat, melyek passzolnak az adott eseményhez, és mi csokorba kötjük neked őket, ahogyan csak szeretnéd. A padlóra helyezve csodás látványt nyújtanak majd. Ne felejts el választani hozzá egy színben és stílusban passzoló lufisúlyt se, melynek köszönhetően nem fog elszállni a sok szép héliumos lufi, és amihez szépen hozzá lehet kötni őket.

héliumos luficsokor unikornishéliumos luficsokor elegánshéliumos luficsokor kutyás

Ahogy az elején is írtam, a végtelenségig lehetne folytatni a sort és a lehetőségek listáját, de most már te is biztosan látod, hogy milyen sokféle szépséget lehet lufiból alkotni. Akár a saját, akár szeretteid örömére. Engedd szabadjára a fantáziádat, és tervezd meg akár saját magad a lufis ajándékodat!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December