Lánybúcsús dekoráció ötletek

Lánybúcsús dekoráció ötletek, hogy ne kelljen tovább azon törnöd a fejed, hogyan tedd különlegessé és igazán csajossá a lánybúcsú party helyszínét!

Lánybúcsút szervezel? Akkor már biztosan felmerült az a kérdés, hogy hol legyen megtartva az a bizonyos lánybúcsú. Lehet otthoni körülmények között, valakinek a lakásában, bérelhetsz egy termet vagy helyszínt, elutazhattok közösen valahová a lányokkal, egy szállodába, apartmanba, házikóba és elmehettek egy szórakozóhelyre is ünnepelni. Ez utóbbi kivételével a többi esetben azonban egyből jön a következő kérdés, ha már megvan a helyszín, hogy milyen legyen a dekoráció. Vagyis hogy mivel tegyük igazán csajossá, lánybúcsússá a buli helyszínét.

Szerencsére ma már nincs hiány a kimondottan lánybúcsú party dekorációkból sem, számtalan lehetőség közül választhatunk. Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő dekorációs elemeket. Vannak klasszikus lánybúcsú dekorációk és vannak kicsit pikánsabbak is a kevésbé szégyenlőseknek :)

Általánosságban elmondható, hogy a dekorációkat két nagy csoportba sorolhatjuk. Vannak a lufik és vannak a klasszikus dekorációs elemek, mint a füzérek, függő dekorációk, lampionok, konfettik, stb.

Ezek külön-külön is látványos végeredményt adnak, de bátran kombinálhatjuk is őket a még káprázatosabb hatás kedvéért.

Lánybúcsús lufi

Kezdjük a lánybúcsús lufikkal, melyekről szintén elmondható, hogy hatalmas a választék ebben témában is. Vannak a lánybúcsú mintás latex lufik, melyeket levegővel és héliummal is lehet fújni, felhasználástól függően. És vannak a sima, egyszínű latex lufik is, ezek közül a pinkek és a rózsaszínek a legnépszerűbbek lánybúcsúkra.

De választhatunk egyéb mintás latex lufit is, nemcsak kimondottan lánybúcsú mintást. Ilyenek lehetnek például a virágos vagy pöttyös lufik is.

És aztán ott vannak a szebbnél szebb fólia lufik is, melyek között szintén találunk kimondottan lánybúcsús lufit, valamint olyanokat, amelyek ugyan nem kimondottan lánybúcsú mintájúak, de nagyon is passzolnak az alkalomhoz. Mint például egy pezsgősüveg formájú héliumos fólia lufi vagy egy gyémántgyűrű formájú és még sorolhatnánk.

És ha már a lufiknál tartunk, muszáj megemlítenem az eldobható kis héliumos palackokat is, melyek nagyban megkönnyítik a dolgunkat, ha nincs lehetőségünk helyben héliumos lufifújásra, mert nincs a közelben olyan üzlet. Akkor ezt akár házilag is megoldhatjuk ezeknek a kis palackoknak a segítségével.

De egy jótanács: azt mindenképpen javaslom, hogy előtte érdeklődj az üzletben, ahol a lufikat megvásárolod, hogy azok közül melyek alkalmasak a héliumos fújásra.

De térjünk vissza a lufikra. A latex és a fólia lufik is jól mutatnak akár önmagukban is, de gyönyörű luficsokrokat is lehet belőlük készíteni, és ezekben a csokrokban kombinálhatjuk is egymással a latex és a fólia lufikat. Ezekből csodás padlódíszek lehetnek egy szép lufinehezékre kötve őket.

rózsaszín lánybúcsús lufipink lufi lánybúcsúrarosegold lánybúcsú lufi

héliumos fólia lufi lánybúcsúrahéliumpalack lufihozpezsgősüveg héliumos fólia lufi

Lánybúcsús dekoráció

Mitől lesz egy dekoráció lánybúcsús dekoráció? Egyrészt ugyanúgy, mint a lufiknál, számtalan lánybúcsú mintájú és lánybúcsú feliratos dekoráció van már a piacon, melyekből válogathatunk. Ezek mellett pedig vannak azok a tipikus színek, amelyeket lánybúcsúkor előszeretettel használni szoktunk. Ilyen színek a pink, a rózsaszín, az arany és az évek óta top listás rosegold színű dekorációk.

A dekorációk esetében is bátran kombinálhatjuk a lánybúcsú mintás dekorációs elemeket az egyszínű, általánosabbnak mondható dekorációkkal.

Díszítsük fel a szoba minden pontját, a plafonról lógassunk le függő dekorációkat, használjunk fali dekorációkat és dekoráljuk az asztalt is.

Füzérek, csillogó rojtos "függönyök" függő dekorációk, lampionok, betűfüzérek és konfettik sora várja, hogy bevetésre kerüljenek egy fergeteges lánybúcsú partin.

rosegold dekoráció füzérrosegold rojtos dekorációrosegold dekoráció konfetti

lánybúcsús dekorációlánybúcsú dekoráció függőlánybúcsús dekorációs füzér

Remélem, hogy találtál a fenti dekorációs ötletek között olyat, ami a te tetszésedet is elnyeri, és ezek segítségével már meg is tervezted a lánybúcsú party dekorációját.

Kívánom, hogy legyen olyan a lánybúcsú, mint amilyennek megálmodtad, akár a saját lánybúcsúdat szervezed, akár egy barátnőd, lányrokonod számára. Érezzétek nagyon jól magatokat! 

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December