Lánybúcsú kellékek - a lánybúcsú party elmaradhatatlan kiegészítői

A lánybúcsú kellékek ma már elengedhetetlen hozzátartozói egy fergeteges lánybúcsú party-nak, és nemcsak a menyasszony, hanem a többi résztvevő lány/hölgy számára is tartogatunk néhány izgalmas darabot :)

Egy lánybúcsú mindig olyan esemény, amire az érintettek nagyon-nagyon készülnek. Nemcsak a menyasszony, hanem a barátnők, lány- és nőrokonok, egyszóval mindenki, aki a lánybúcsú partin részt vesz. A menyasszony izgatottan várja, hogy mivel lepik meg őt a többiek, a többiek pedig mindent megtesznek azért, hogy ez a nap minél különlegesebb, színesebb, érdekesebb legyen a menyasszony számára.

Készülnek programokkal, játékokkal, dekorációval, ajándékokkal és persze sok-sok kiegészítővel, mert mikor máskor, ha nem egy lánybúcsú alkalmával tegyünk ki magunkért és engedjük el egy kicsit magunkat és a fantáziánkat.

Különben is, ezeket a kiegészítőket csak ilyenkor viselhetjük, és minden lány vágyik arra, hogy egy kicsit kitűnjön a tömegből és felfigyeljenek rá az emberek.

Éppen ezért akár szórakozóhelyen ünneplitek ezt az eseményt, akár otthon, egy házibuli keretében, ezeket a lánybúcsú kiegészítőket kár lenne kihagyni. És nemcsak az arára, hanem minden résztvevőre gondoltunk, és mutatunk jópár olyan lánybúcsú kelléket, amit a menyasszony és a vendég egyaránt viselhet.

De persze azért lesznek közte olyanok is, amit kizárólag a menyasszonynak szánunk, hiszen azért mégiscsak ő az est főszereplője.

Lánybúcsús kellékek - Mit viseljünk a lánybúcsún?

Először is találjátok ki, hogy mit fogtok viselni. Csináltathattok akár egyenpólót erre az alkalomra, de persze szigorúan valami nagyon csajos kivitelben :) Rózsaszín vagy fehér alapon valami egyedi feliratot, csillámozást, esetleg strasszozást a nektek tetsző szöveggel, mintával. Ez mindenki számára örök emlék lesz, és ha az utcára nem is, otthon biztosan újra felveszitek majd, és közben felidézhetitek ennek a csodálatos estének minden vidám pillanatát.

Lánybúcsús kellékek - lánybúcsú szalagok

Akkor most jöjjön az a bizonyos lánybúcsú szalag.

Kislányként szerintem mindannyian elirigyeltük a szépségkirálynők vállszalagját, amit magukon viselhettek. Az a jó hír, hogy ilyen szalagot ma már nemcsak ők viselhetnek, hanem többek között kimondottan lánybúcsúra is készülnek már ilyenek. És ami még ennél is nagyobb jó hír, hogy nemcsak a menyasszony számára, hanem a többi résztvevőnek is elérhetőek már ilyen lánybúcsú vállszalagok.

Úgyhogy hölgyeim, erre az estére mindenki szépségkirálynői szalagba bújhat :)

lánybúcsú szalag

Lánybúcsús kellékek - lánybúcsú fátyol és fejdísz

Most már van pólónk, van lánybúcsú szalagunk, akkor kerüljön valami a fejünkre is.

Itt is gondoltunk külön a menyasszonyra és külön a többi résztvevőre. A menyasszonyt meglephetjük egy lánybúcsú fátyollal akár, de egy rosegold "Bride" feliratú fejdíszben igazán divatos lesz a mi kis menyasszonyunk.

De választhattok olyan lánybúcsú tiara szettet, amit mindannyian viselhettek, a menyasszony és a többiek is. Pl. egy rózsaszín, csillogós, "hen party" feliratú tiara szettet.

De ezen kívül vannak feliratos tiarák, ördögszarvas fátylak, sőt még pikánsabb fejdíszek is, de azt most itt nem mertük megmutatni :) Viszont ha érdekel, milyen lehetőségek közül tudtok választani, akkor itt meg tudjátok nézni a lánybúcsú fejdíszeket.

lánybúcsú kellékek fejdíszek

Lánybúcsús kellékek - lánybúcsú kitűző

Gondoltunk azokra is, akik egy kicsit visszafogottabban szeretnének megjelenni, de azért valamit mégis szeretnének magukon tudni, ami azt "hirdeti", hogy éppen lánybúcsú van folyamatban.

Ilyen visszafogott lánybúcsús kiegészítők például a party kitűzők. Sőt, ebből már vannak olyan szettek is, ahol az egyik kimondottan a menyasszonynak szól a "Bride" feliratnak köszönhetően, a szett többi tagja pedig a többi résztvevőé. Így mindenki számára világos lesz, hogy kiről szól a mai este.

lánybúcsú kellék kitűző

Lánybúcsús kellékek - lánybúcsús tetoválás

És a végére egy kis extra, amivel még szorosabbra fűzhetitek az összetartozást ezen az estén. Ez pedig nem más, mint a közös tetoválás. Na nem kell megijedni, főleg azoknak nem, akik irtóznak a tűtől. Ez a tetoválás nem egy életre szól, csupán 1-2 napig lesz a bőrödön, de garantáltan jó közös móka lesz, és nagyon vagány lesz mindenki vele. Úgyhogy tetoválásra fel, és az sem elhanyagolható, hogy jelen esetben egy csillogó tetoválásról beszélünk. Mert mi csajok szeretjük a csillogást.

lánybúcsú kellék tetoválás

A végtelenségig lehetne még sorolni a klasszabbnál klasszabb lánybúcsús kiegészítőket, de kedvcsinálónak és ötletadónak talán elég lesz ennyi. Ha további ötleteket szeretnél, akkor gyere és látogasd meg webshopunkat.

Vidám előkészületeket és csodás lánybúcsú partit kívánok nektek!

Szeretettel:

Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December