Hogyan szervezz halloween partit gyerekeknek?

Ötletek, amelyekkel gyerekbaráttá és vidámmá tehetjük a halloween bulit!

Egy halloween party szervezése igazán izgalmas feladat, különösen akkor, ha gyerekeknek szervezzük azt. Most néhány gondolatot és ötletet osztok meg veled, hogy mire érdemes odafigyelni egy gyerek halloween partinál, illetve mivel tudjuk a gyerekek számára minél érdekesebbé és vidámabbá tenni a halloween bulit.

Halloween dekoráció gyerek halloween partira

Nincs halloween party halloween dekoráció nélkül. De egy dologra érdemes odafigyelnünk, ha gyerekeknek szervezzük a partit. Mégpedig arra, hogy ne legyen túl ijesztő és félelmetes a díszítés. Főként akkor, ha kisebb gyerekek is részt vesznek a bulin. Mert egy felnőtteknek szóló halloween partin szinte bármi belefér a dekorációba, legyen az akármilyen horrorisztikus, de gyerekek esetében ügyeljünk arra, hogy minden résztvevő számára vidám, sem pedig félelemmel teli élmény legyen.

Jó választás például a halloween tökös dekoráció minden fajtája, a kedves, vidám kinézetű szellemes, cuki pókos dekorációk, és persze a lufik, amiért rajonganak a gyerekek.

A lényeg, hogy barátságos legyen a végeredmény.

barátságos halloween dekoráció

Halloween asztaldekoráció papír terítékekkel

A halloween mintás papír tányér és pohár nemcsak hogy remekül mutat halloween asztaldekorációként, de a gyerekek imádni fogják. További előnye, hogy nem törékeny, így nem kell azon aggóni, hogy esetleg a nagy mulatozásban eltörik és valaki esetleg megsérül. A kicsik is biztonsággal használhatják. Neked pedig nem kell a mosogatással bajlódnod a halloween buli végén.

Ha pedig szeretnél ötleteket gyűjteni jópofa halloween falatkákhoz, akkor ebben a korábbi blogbejegyzésünkben találsz néhány alkalomhoz illő finomságot: halloween party ételek.

halloween asztaldekoráció

Halloween jelmezverseny

A halloween bulik elengedhetetlen kelléke a halloween jelmez. A gyerekek akár a hétköznapokon is imádnak jelmezbe bújni, így ki nem hagynának egy olyan alkalmat, amikor ezt megtehetik, legyen az farsang vagy halloween.

De miért ne tegyük még izgalmasabbá a jelmezes halloween bulit számukra? Rendezhetünk halloween jelmezversenyt nekik, ahol a legjobbnak ítélt jelmez tulajdonosa díjazásban részesül. Ez lehet egy "legjobb jelmez díj" kupa, egy ajándékcsomag vagy esetleg egyszerre mindkettő.

halloween gyerekjelmezek

Apró meglepi ajándék a gyerekeknek

Ha már az ajándékoknál tartunk, ma már bevett szokás, hogy egy gyerekpartin a meghívott gyerekeknek valami apró ajándékkal, ajándékcsomaggal kedveskedünk, amivel még több mosolyt csalhatunk az arcukra. A gyerek halloween bulin is meglephetjük a vendégeket pár kedves aprósággal. Ilyenek lehetnek például egy halloween slime, egy felhúzható halloween játék, halloween műtetoválások, halloween nyaklánc vagy esetleg egy világító karkötő.

halloween ajándékok gyerekeknek

Csokit vagy csalunk!

Szervezz a többi szülővel és a szomszédokkal közösen "Csokit vagy csalunk!" halloween édességgyűjtést. Ennek a lényege, hogy a gyerekek (kísérővel persze) ajtóról-ajtóra, házról-házra járnak, bekopognak, és "Csokit vagy csalunk!" felkiáltással próbálnak minél több édességet begyűjteni. De ne feledkezzetek meg a halloween édességgyűjtőről sem, amibe a gyerekek majd gyűjthetik a sok-sok finomságot. Ehhez nagyon jópofa halloween mintás kosárkákat, cukorkagyűjtőket találsz.

halloween csokit vagy csalunk

Hát ezek lennének az én tippjeim és ötleteim, ha gyerekeknek szeretnél halloween bulit szervezni. A meghívott lurkók is garantáltan élvezni fogják.

Szeretettel: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December