Hogyan készíts Valentin napi romantikus meglepetést a szerelmednek?

Pár jópofa ötlet ahhoz, hogy hogyan szervezz otthon Valentin napi meglepetést szerelmednek

Ebben a blogbejegyzésben ahhoz adunk tippeket, ötleteket, hogy hogyan lepd meg szerelmedet Valentin Nap alkalmából. Azonban ezek az apró figyelmességek nemcsak Valentin Napon, hanem akár az évfordulótokon is ugyanúgy bevethetőek, így jó, ha elmented őket magadnak :)

Akkor vágjunk is bele!

Otthonra is szuper dolgokat lehet kitalálni a szerelmesek napja alkalmából. Ahhoz, hogy igazán romantikusan ünnepelhessétek meg idén is ezt a csupaszív napot, nem feltétlenül kell kimozdulni otthonról.

Először is beszéljünk kicsit a dekorációról, hiszen ezen a napon sokan szeretik díszbe öltöztetni a lakást vagy annak egy részét. A lufi például örök kedvenc ezen az ünnepen is, mivel látványos, vidám, és könnyű vele dekorálni. Hiszen miután megvetted, csak azt kell eldöntened, hogy a lakás mely pontjára helyezd el őket.

De te magad is felfújhatod otthon a kiválasztott lufikat héliummal, csak egy hélium palackot kell ehhez beszerezned.

A lufin kívül még számos szebbnél-szebb dekoráció létezik szerelmes témában, melyekkel ugyanilyen könnyű díszíteni a lakást. És amit külön kiemelnék, mert népszerűsége évről-évre töretlen, azok a virágszirmok, melyekkel telehintheted a szobát, az ünnepi asztalt vagy akár a hitvesi ágyat is.

Ha a dekorációval megvagyunk, akkor gondoljuk végig, hogy február 14-én milyen apró figyelmességekkel szeretnénk kedveskedni szerelmünknek.

A napot indíthatjuk azzal, hogy reggel ágyba visszük neki a kávét. Ha ezt még fokoznánk, akkor válasszunk hozzá páros bögrét. Egyet neki, egyed neked, és közösen kávézzatok egyet napindítónak.

De a kávé mellé odacsempészhetünk neki egy szív alakú csokoládét is, hogy édesen induljon a napja.

Majd lepjük meg őt egy finom romantikus reggelivel, vagy készítsük el közösen azt. És hogy mitől lesz romantikus a reggeli? Például a palacsintát vagy a gofrit süssük szív formájúra, de akár a tükörtojást is elkészíthetjük szív alakban. 

És ha már a romantikus étkezésnél tartunk, ebédre vagy vacsorára süthetünk szív formájú pizzát is, hogy ezen a napon tényleg minden a szerelemről szóljon :)

Apróságok ugyan, de mégis sokat jelentenek :)

valentin napi meglepetés otthon

Közös otthoni programokból sincs hiány, a lényeg az együttlét és hogy jól szórakozzatok. Például a klasszikus romantikus mozizás sem kell elmaradjon, mert ugyan a mozik zárva vannak, de otthon is lehet szerelmes filmeket nézni egy tál popcorn társaságában. De jó móka a társasozás vagy a puzzle is. Bármi, amit szívesen csináltok közösen, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat.

De ha mégis kimozdulnátok otthonról, akkor egy romantikus séta a kedvenc városrészetekben mindig jó program.

És persze ejtsünk néhány szót az ajándékokról is. Mert ezen a napon sokan szeretik megajándékozni szerelmüket valami apró kedvességgel. Néhány ötletet mi is adunk ehhez.

szerelmes párna vagy a szerelmes bögre kedves és hasznos ajándék is egyben, hiszen bögrére és párnára mindenkinek szüksége van. És mennyivel jobban esik a tea abból a bögréből, amit a szerelmedtől kaptál :)

Vagy vegyünk egy üveg finom bort, és öltöztessük szerelmes "ruhába" ezeknek a Valentin napi üveg címkéknek a segítségével.

Valamint a lufi és lufiból készült virág is jó választás, mert lufit kapni mindenki szeret.

És ne feledkezzünk meg a klasszikusokról sem, mint a csokoládé és a virág. Válasszunk valami finom, minőségi csokoládét szerelmünknek, a hölgyek pedig szinte kivétel nélkül mindig örülnek egy csokor virágnak.

A lenti képen látható virágos "kompozíciót" például mi is könnyedén elkészíthetjük. Csak néhány egyszínű fehér bögrére, porcelán filcre (ami hobbiboltokból beszerezhető) és néhány szál virágra lesz szükségünk hozzá. És máris alkottunk valami különlegeset és szépet, mellyel garantáltan megdobogtatjuk kedvesünk szívét.

valentin napi ajándék

Nincs más hátra, mint kiválasztani a fenti ötletek közül azokat, amelyeket te is szívesen megvalósítanál Valentin Napon, vagy vesd be a saját ötleteidet, a lényeg, hogy szerelemben és boldogságban teljen február 14-e, és persze az év többi napja is.

Jó "Valentin napozást" kívánunk!

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December