Hat emlékezetes nyugdíjas ajándékötlet

Mutatunk néhány ötletes és különleges vagy épp humoros ajándéktippet, mellyel nyugdíjba vonuló kollégádat, rokonodat, ismerősödet lepheted meg.

A nyugdíjba vonulás egy igazán emlékezetes esemény minden ember életében. Egyben boldog és keserédes pillanat. Boldog, mert sok-sok munkával töltött évtized után végre megpihenhetünk, és kedvünk szerint bármivel tölthetjük hátralévő életünket. És keserédes, mert akármilyen örömteli is a ránk váró időszak, a búcsúzás mindig nehéz. Hiszen lezárul életünknek egy meglehetősen hosszú korszaka. Hatalmas változás ez, és nehéz elengedni azt, ami ilyen hosszú időn keresztül az életünk része volt.

Tegyük hát emlékezetessé ezt a szép és fontos pillanatot, és varázsoljuk felejthetetlenné a búcsút és az együtt töltött időt. 

És ha szeretnénk egy kedves búcsúajándékkal is meglepni a nyugdíjba vonuló kollégánkat, az alábbiakban ehhez nyújtunk egy kis segítséget. 

nyugdíjas búcsúztató ajándék

Milyen ajándékkal kedveskedhetnénk távozó kollégánknak?

Számos nyugdíjas ajándék közül választhatsz, de most csokorba gyűjtöttük neked a 6 kedvenc ötletünket.

1. Utazással kapcsolatos ajándék

A frissen nyugdíjba vonuló kollégánk most végre belevághat azokba a dolgokba, amelyekre eddig talán nem tudott időt szakítani. Elkezdheti kipipálni a bakancslistáján lévő tételeket, és persze új célokkal is kiegészítheti azt.

Több ideje jut például utazásra. Már nem kell "sakkoznia" azzal, hogy hány napos nyaralásra futja az éves szabadságából, hiszen mostantól az év minden egyes napjával szabadon rendelkezik.

Ha tudjuk, hogy vannak utazási tervei is, akkor lepjük meg őt valamilyen ehhez kapcsolódó ajándékkal, például egy névre szóló bőrönd címkével. 

De egy útinapló is remek ajándék, melyben megörökítheti az utazási élményeit akár írásos akár fényképes formában.

nyugdíjas ajándékok

2. Nyugdíjas bögre

Egy valami biztos. Mostantól vége a kapkodós reggeleknek, és bőven lesz ideje a kényelmes reggeli kávézásokhoz. Ezért kedves ajándék egy vicces nyugdíjas bögre, amiből a napindító italát elkortyolhatja. Így minden egyes nap örömmel gondol majd arra, akitől ezt a mókás ajándékot kapta.

3. Vicces nyugdíjas újság

És a reggeli kávé mellett újságolvasásra is több ideje marad, ezért meglephetjük őt a bögre mellé egy vicces nyugdíjas újsággal is. Így garantáltan vidáman indul majd a reggele, és nyugdíjas életének első napja.

4. Egy kedves emlék: közös csapatfotó, fotókönyv vagy egy jókívánságokkal teli emléküveg

Ami biztosan nagy örömet tud okozni, az valami olyan ajándék, ami segít felidézni az együtt töltött időt és a közös emlékeket. Ilyen csodás ajándék lehet egy szép keretbe foglalt csapatfotó a kollégákkal. Vagy akár egy fotókönyv a megörökített közös élményekkel, pillanatokkal csapatépítő tréningekről, karácsonyi partikról, egyéb céges rendezvényekről. A képek mellé pedig írhatunk is néhány gondolatot, felidézve az adott eseménnyel kapcsolatos emlékeket.

Vagy szívet melengető ajándék lehet egy jókívánságokkal teli emléküveg, amit mi magunk is elkészíthetünk. Csak vegyünk egy szép üveget, ízlésesen díszítsük fel, és mindenki írjon néhány jókívánságot vagy kedves idézetet egy-egy papírdarabra. Ezeket a papírcetliket szépen feltekerjük, és a feldíszített üvegbe helyezzük, majd ezt adjuk át a búcsúzó kollégánknak.

nyugdíjas búcsúztatóra ajándék

5. Egy üveg bor alkalomhoz illő öltözetben

A bor, mint ajándék, örök klasszikus. De ha már bort ajándékozunk, tegyük ezt stílusosan. Díszítsük fel a borosüveget alkalomhoz illő, kimondottan nyugdíjas búcsúztatóra készült üveg címkével. Különböző mintájú és stílusú üveg címke közül is választhatunk nyugdíjba vonuló kollégánk számára.

Ha a bor maga ki is ürül az üvegből, magát a palackot biztosan elteszi majd emlékbe.

6. És a végére egy kis játék: dobókocka kifejezetten nyugdíjasoknak

Jó dolog, ha a korunk előrehaladtával csak az éveink száma emelkedik, de a játékosságunk nem szűnik, hanem ugyanúgy megmarad bennünk. 

Remek szórakozást nyújthat és vidám perceket szerezhet ez a vicces dobókocka nyugdíjasoknak készült verziója.

Apróság, de mégis különleges és kedves ajándék, ami garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Mert a legfontosabb, hogy megőrizzük a jókedvünket, és persze az egészségünket.

Kívánunk hát minden jót, boldog, egészséges és harmonikus nyugdíjas éveket minden kedves nyugdíjba vonulónak!

Szeretettel:

a Partydecor Lufi & Party Shop Csapata

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December