Halloween menü inspiráció 5. - Pók csodák

Már előre féltem ettől a témától, mert a pókok a rémálmaim :) Bármilyen formában képes vagyok félni tőlük... Ha egy Halloween partin ilyen pókokat látnék, én biztosan a közelükbe sem mennék...

A Halloween parti elengedhetetlen motívumai a pókok

Egy dolog van, amivel ki tudnának üldözni a világból. Az nem más, mint a pókok. Lehet az kicsi, nagy, barna, fekete, papírból vagy műanyag :)

Amikor ezeket a Halloween menü ötleteket megtaláltam, akkor erősen gondolkodtam, hogy egyáltalán írjak-e róla. 

Összeszedtem minden bátorságomat, és íme, fogadjátok szeretettel az elrettentő pók dekorációkat az asztalon. Merthogy felérnek egy kész dekorációval ezek a remekművek.

Pár szem olívabogyó segítségével, megfelelően felszeletelve azokat kész pókcsaládot varázsolhatsz az asztalra.

Vagy toast kenyérből és ropiból is alkothatsz pókot :)

Pókosasztal dekoráció pizza

Elrettentő, de mégis nagyszerű ez a tojásokból és oíivabogyóból készült pók.

Pók tojás

Némi édesség is kell a Halloween partikor... pár aprósütemény, csokigolyó és olvasztott csoki segítségével gyorsan elkészül a Halloween desszert.

Pókos édességek Halloweenre

Díszítsd fel az asztalt és a lakást mű pókhálóval, mű pókokkal ,és borzongasd meg a vendégeket! Némi Halloween függő dekorációval is feldobhatod a díszítést!

Jó étvágyat a sok finomsághoz. 

Jó sütés-főzést, és ha kedvet kaptál elkészíteni valamelyiket, akkor szívesen vesszük, ha küldesz róla fotót vagy megosztod velünk a  oldalunkon keresztül.

Üdvözlettel,

A Partydecor Lufi & Party Shop csapata nevében: Andi

Hozzászólások

Szólj hozzá

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December